BergensBowl

Mest populre referaterMine mest populre referaterMine favorittreferaterReferater jeg ikke har stemt p

Mest populre kampreferater

Sket gav 14 treff.
Sider: [Forrige] 1 2 3 [Neste]

Lønborg Boldklub - Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band)

Touchdowns: 0 - 0, Casualties: 0 - 1 (Link til kamprapport)
7  :)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band) skriver:

Gork og Gandork lo godt når laga sprang ut. Dei hadde erstatta alle slåsshanskane til Pain og Lønborg med digre, fluffy duskehanskar. Dette skulle i stor grad prege kampen, både Lønborg og Pain sleit veldigt med ballbehandlinga og knakkinga. Einaste som blei skadd var ein Lønborg-spelar som blei skubba ut til tilskodarane. Dei var arge av irritasjon over den dårlege kampen og slo han rett ut. Andre omgang starta med ein regelrett baneinvasjon der båe laga sine fans sprang ut og slo ned for fote, heile 7 av 22 spelarar låg nede når kampen starta igjen. Og igjen gjekk det heller dårleg, ballen blei erobra og mista i eitt sett. Mot slutten var ballen so full av svette frå slitne spelarar at den hoppa mellom 8 spelarar til Noureddine Boullaboulla fekk ballen. Med 3 turns og 15 ruter framover so kunne han bli Pain sin frelse om han berre orka å springe so langt. Uheldigvis so klarte eine Lønborg-spelaren å dra Noureddine ned i gjørma. Kampen enda med at dei fleste Lønborg-spelarane og Tallak låg i knockout-boksen og hadde fått allergiske reaksjonar av den syntetiske tekstilen i dei fluffy duskehanskane. Fansen til Pain var opprørt over endå ein kamp utan offer til Nurgle og det er no omtrent berre den mest trufasten fansen som er igjen og håpar at NESTE kamp blir den FYRSTE der Pain får seg ein motstander-Rotter.


Sannhetsforvrengerne - Survivors of Svolder

Touchdowns: 3 - 2, Casualties: 0 - 5 (Link til kamprapport)
7  :)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Survivors of Svolder skriver:

Etter det forsmedelege 2-1 tapet for dei stygge orkane, var dagen komen for å møte eit menneskelag vi har møtt tidlegare. Buldre Snjotann var so absolutt klar for å revansjere seg mot dette laget. I forrige kamp mot Sannhetsforvrengerene blocka Buldre seg sjølv ut i byrjinga av fyrste omgang, og låg utslått på sidelinja i denne og den neste kampen...
Rett før kampstart fekk Svoldergutane ein god nyhet, og det var at Wilhelm Chaney hadde bestemt seg for å gjere ein gjesteopptreden for SOS som ein venetjeneste for Gnafse Gulltann.

Det byrja ikkje so alt for bra for SOS. Menneska laga ein boks, og sprang inn 0-1, før Gudbrand Herse utligna kort tid etter.
I mellomtida var Buldre klin galen i duellane, og det låg sannhetsforvrengarar strødd overalt, både på bana, og i innbyttarboksen.
SOS gjekk oppskriftsmessig opp til 2-1 i byrjinga av andre omgang med Ragnar Rappfots fyrste TD for SOS. Sidan mesteparten av menneskelaget låg utslått på sidelinja, var det få som trudde at dei kunne kome tilbake.
Desverre så klarte vi ikkje å plukke opp ballen som vart sparka til oss etter 2-1 målet, og med eit par raske menneskecatcherar i nærheten var det fare på ferde. Ein frekk menneskepjokk plukka opp ballen og sprang inn til 2-2 berre sekunder etter avspark.
2-3 målet kom etter akkurat samme type uduleghet frå vår side, kombinert med null re-rolls. (Å plukke opp ballen bør vel strengt tatt vere obligatorisk BB-lærdom ville eg tru, men nei... ) Dei siste rundane var det einvegskøyring for å få ei utlikning, men pga udugeleghet frå dei fleste på SOS, å klarte vi ingenting, sjølv om menneskelaget berre hadde ein 6-7 spelarar på bana dei siste rundane. Eit svært bittert tap, igjen...
Om ikkje anna, så har no Buldre fått revansjen sin mot Sannhetsforvrengerene, med 2 casualties, ein haug med knock-out's og MVP.
Wilhelm Chaney gjorde også ein solid innsats med 2 casualties.


Furulunden Blodbolleforæning - Gravkammeratene

Touchdowns: 2 - 3, Casualties: 2 - 5 (Link til kamprapport)
6  8)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Furulunden Blodbolleforæning skriver:

Solleiemark kunne berre deppe, alt gjekk mot Furulunden i denne kampen. Hoggtann blei nesten drepen i fyrste turnen, berre flaks lækjar Alvestad kom bort i tide og redda han. Hoggtann fekk mykje juling i denne kampen ettersom han var einaste wardancer og tilbrakte mykje tid i knock-out boksen. Men når han var på bana so var han ein tiger, slo laus ballen og drap Gravendal pluss fillerista eine wighten. Uheldigvis var resten av flaksen hos Gravkammeratane, to ganger fekk dei blitz mot oss og kicka gjekk heile tida i deira favør med scattering som alle kunne misunnt dei. Det same gjorde ballscatteringa når ballen var laus. Solleiemark mistenkte magi, men Gravkammerattrollmannen var ingen stad å sjå. Etter tap i denne kampen er Furulunden i realiteten ute av finalekampen og fansen byrjar no tvile på Solleiemark sine ferdigheitar. Nokre har tilogmed byrja snakke om at han kanskje bør trekke seg frå laget. Lageiar RonnyT har ikkje uttalt seg til skogsnytt om saka og han har i tillegg avvist eit eksklusivt intervju med Gribb Ørkenfugl. Derimot har han hatt ein mørk skikkelse ved si side som ingen heilt klart klarar å identifisere.


Gravkammeratene - Lønborg Boldklub

Touchdowns: 3 - 1, Casualties: 5 - 2 (Link til kamprapport)
6  8)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Gravkammeratene skriver:

Jakob Hifferen smilte sleskt for seg selv. Han var bare et vanlig publikum denne gangen også. Og lite visste de som sto rundt han at han i en ikke altfor fjern fremtid skulle ha stor innvirkning på Gravkammeratene sin skjebne. For bare han selv visste det. Men denne gangen nøt han bare seieren uten å foreta seg noe. Tiden ville tidsnok komme. Så nå var det like greit å la seg underholde av den utrolig spennende første omgang, som endte jevnt og nervepirrende 1-1. Og for ikke å snakke om Lønborg Boldklub sin fiaskopasning i andre omgang: Tore Tornado skulle kaste ballen i to tackle-zones, noe som ikke er noe problem med nerves of steel. Men han fikk ikke ordentlig skru på ballen! Først etter at han hadde kastet den, kom han på at han jo egentlig hadde lært seg den riktige teknikken allikevel! Men det var for sent. Pasninga ble upresis, og Gravkam slo til: En 3-4 Lønborgere ble sekunder etterpå lempet ut til publikum, rett i nærheten av der Jakob Hifferen sto. Men Hifferen hadde ikke deltatt i slosskampen. Det var nemlig feil type spillere som ble banket opp... Vel, da støvet la seg etter slåsskampen var det bare fem Lønborgere igjen på banen, og Wolfgang sto med ballen på målstreken og jublet. Om han bare hadde kjent til Jakob Hifferen sin plan, så hadde han ikke jublet allikevel...

Men hvem er egentlig Jakob Hifferen? Og hvorfor låter navnet hans på en merkelig måte så veldig kjent? Følg med i neste kamp!!!

Og ei julenøtt til de gløggeste av dere lesere: Hvilket navn er Jakob Hifferen mest kjent under? Stor premie loves til den første med riktig svar!
(Hint: Det er en ord-rebus))


Gravkammeratene - Lønborg Boldklub

Touchdowns: 3 - 1, Casualties: 5 - 2 (Link til kamprapport)
6  8)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Lønborg Boldklub skriver:

På mange måter ble dette de glemte og forspilte sjansers kamp. Iallefall for Lønborg headcoach. Mer om det senere.. Hyra inn en Wizard, Lineman Merc med Block, samt bloodbabe.. Lønborgs headcoach ble oppringt akkurat idet været var blitt avgjort. Blizzard ble det i hele kampen. Så alle forsøk på GFI og lange baller ble derfor stoppa. Jo telefonsamtalen var visstnok med en kollega, undrer på om Necroene hadde noe med dette å gjøre... Headcoach for Gravkam benyttet iallefall dødtiden godt, pønska ut en slagplan...(fikk 30min telefonsamtale jobbrelatert..) Lønborg sparket ballen til Gravkam og deretter skjedde følgende.. Roger Ogre ble omringet av blodtørste necroer som faktisk forvirra ogren nok til å få han ut av matchen.. hmmm. Resten av første omgang ble en moro affære der spillet bølget fram og tilbake. 1-1 til pause. Det skal også sies at Leif Linjal var millimetre unna å drepe Stein , Gravkammeratenes stjerne Flesh Golem. Men han klarte å regenerere seg den rakkeren..
Andre omgang ble som sagt en katastrofe. Hadde fra 5-8 spillere på banen i hele andre omgang, bortsett fra i første turnen min hvor jeg som sagt ble utsatt for gravkam's raserianfall. Uvisst om tilskuernes riot hadde noe med saken å gjøre. Ble iallefall tomt for Lønborgere ganske fort. Forspilte sjanser... Ja hva var nå det?
Punkt 1. Glemte å bruke trollmannen (wizard). Kunne iallefall forhindret en scoring.. Punkt 2. Glemte å benytte accurate på den omtalte pasningen i starten av 2.omgang (som gravkam har nevnt i sitt innlegg) Punkt 3. Glemte også bloodwieser babes, som jeg faktisk kunne fått ut et par spillere med... Hmm jeg tror den telefonsamtalen i starten på matchen var belagt med Necroens forbannelse når alt kommer til alt...


Sider: [Forrige] 1 2 [Neste]