Mest populære referaterMine mest populære referaterMine favorittreferaterReferater jeg ikke har stemt pć

Furulunden BlodbolleforĂŠning - Green Reapers

Touchdowns: 1 - 2, Casualties: 2 - 5 (Link til kamprapport)
5  8)  Logg inn for ć stemme pć dette kampreferatet. (Info)

Green Reapers skriver:

Denne kampen gikk over all forventning og viser at Reapers er et lag pÄ vei oppover. Med Morg'n'Thorg og Varag Ghoul-Chewer som stÞtte holdt vi alvene under kontroll i hele kampen. Vi lot dem starte med ballen og de scoret som forventet et mÄl pÄ to runder. Resten av kampen holdt Da Lobba pÄ ballen, med unntak av slutten av fÞrste omgang, da han ga den til Da Good. Da Krushinator hadde helt glemt av at han skulle spille kamp i dag, og dukket ikke opp fÞr i andre omgang. Men det gjorde egentlig ikke sÄ mye. Laget greide seg fint uten ham. Sant og si sÄ gjorde han egentlig ingenting fornuftig i andre omgang heller, sÄ det hadde sikkert vÊrt bedre Ä hatt en goblin pÄ banen i stedet.

Sportsklubben Øgly - LÞnborg Boldklub

Touchdowns: 3 - 2, Casualties: 2 - 1 (Link til kamprapport)

Sportsklubben Øgly skriver:

Sesongavslutningen ble en utrolig spennende kamp. Øglene startet med Ä snappe ballen fra lÞnborgerne etter at de fomlet med Ä plukke den opp. Det ble det et kjapt mÄl av. Men LÞnborg slo tilbake og satte 1-1 like etterpÄ. Øgly hadde da to runder igjen av omgangen, men brÄk pÄ tribunen Þdela sjansene for Ä fÄ et mÄl til. I andre omgang var det Þglene som fikk starte med ballen, og satte ballen i mÄl noksÄ umiddelbart. LÞnborg parerte med nok en utligning og det sto 2-2 halvveis i andre omgang. Øglene kom fort pÄ offensiven igjen, men da Teeny skulle lett lÞpe i mÄl snublet han i mÄlstreken, og ballen havnet blant lÞnborg-fansen. De kastet den langt oppover banen igjen, og en LÞnborg-spiller plukket den opp. Men sÄ ble plutselig ogren deres opptatt av helt andre ting enn ballspill, og plutselig stod en mengde sauruser fri pÄ midtbanen. Dermed fikk Øgly omringet og slÄtt ned ballfÞrer i siste runde, og denne gangen var det Þgle-fans som fikk tak i ballen. De kastet den pent midt mellom Miny jr. og mÄlstreken, og dermed ble det en enkel sak Ä sette 3-2 helt pÄ tampeln.

GrasiĂžs FK - Sannhetsforvrengerne

Touchdowns: 5 - 0, Casualties: 1 - 4 (Link til kamprapport)
4  Logg inn for ć stemme pć dette kampreferatet. (Info)

GrasiĂžs FK skriver:

Lette Anette er lagets ferskeste catcher, og har hele tiden stÄtt i skyggen av de tre andre scoringsmaskinene. Men dette var kampen hun viste hva hun var god for. Hver gang vi slo ballen lÞs fra menneskene stod hun parat i scoringsposisjon, og feilet ikke. 5 ganger pÄ rad puttet hun ballen i mÄl. Sannhetsforvrengerne hadde ikke en sjanse.