BergensBowl

Mest populre referaterMine mest populre referaterMine favorittreferaterReferater jeg ikke har stemt p

Mest populre kampreferater

Sket gav 14 treff.
Sider: [Forrige] 1 2 3

Furulunden Blodbolleforæning - Green Reapers

Touchdowns: 1 - 2, Casualties: 2 - 5 (Link til kamprapport)
5  8)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Green Reapers skriver:

Denne kampen gikk over all forventning og viser at Reapers er et lag på vei oppover. Med Morg'n'Thorg og Varag Ghoul-Chewer som støtte holdt vi alvene under kontroll i hele kampen. Vi lot dem starte med ballen og de scoret som forventet et mål på to runder. Resten av kampen holdt Da Lobba på ballen, med unntak av slutten av første omgang, da han ga den til Da Good. Da Krushinator hadde helt glemt av at han skulle spille kamp i dag, og dukket ikke opp før i andre omgang. Men det gjorde egentlig ikke så mye. Laget greide seg fint uten ham. Sant og si så gjorde han egentlig ingenting fornuftig i andre omgang heller, så det hadde sikkert vært bedre å hatt en goblin på banen i stedet.


Sportsklubben Øgly - Lønborg Boldklub

Touchdowns: 3 - 2, Casualties: 2 - 1 (Link til kamprapport)
5  8)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Sportsklubben Øgly skriver:

Sesongavslutningen ble en utrolig spennende kamp. Øglene startet med å snappe ballen fra lønborgerne etter at de fomlet med å plukke den opp. Det ble det et kjapt mål av. Men Lønborg slo tilbake og satte 1-1 like etterpå. Øgly hadde da to runder igjen av omgangen, men bråk på tribunen ødela sjansene for å få et mål til. I andre omgang var det øglene som fikk starte med ballen, og satte ballen i mål nokså umiddelbart. Lønborg parerte med nok en utligning og det sto 2-2 halvveis i andre omgang. Øglene kom fort på offensiven igjen, men da Teeny skulle lett løpe i mål snublet han i målstreken, og ballen havnet blant lønborg-fansen. De kastet den langt oppover banen igjen, og en Lønborg-spiller plukket den opp. Men så ble plutselig ogren deres opptatt av helt andre ting enn ballspill, og plutselig stod en mengde sauruser fri på midtbanen. Dermed fikk Øgly omringet og slått ned ballfører i siste runde, og denne gangen var det øgle-fans som fikk tak i ballen. De kastet den pent midt mellom Miny jr. og målstreken, og dermed ble det en enkel sak å sette 3-2 helt på tampeln.


Grasiøs FK - Sannhetsforvrengerne

Touchdowns: 5 - 0, Casualties: 1 - 4 (Link til kamprapport)
4  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Grasiøs FK skriver:

Lette Anette er lagets ferskeste catcher, og har hele tiden stått i skyggen av de tre andre scoringsmaskinene. Men dette var kampen hun viste hva hun var god for. Hver gang vi slo ballen løs fra menneskene stod hun parat i scoringsposisjon, og feilet ikke. 5 ganger på rad puttet hun ballen i mål. Sannhetsforvrengerne hadde ikke en sjanse.


Carpe Mortem - Orkan

Touchdowns: 0 - 1, Casualties: 3 - 4 (Link til kamprapport)
2  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Carpe Mortem skriver:

Note to self: Husk å mate vampyrene før kampen.


Sider: [Forrige] 1 2