BergensBowl

Mest populre referaterMine mest populre referaterMine favorittreferaterReferater jeg ikke har stemt p

Gi dette kampreferatet en karakter!

Hvor bra synes du dette kampreferatet er? Er det for kort eller for langt? Gir det deg flere minutters latterkrampe eller ndels spenning? Si din mening ved stemme her!

KarakterBetydning
0Skrekkelig drlig. Angrer p at jeg brukte tid p lese dette. Har knapt sett noe verre.
1Kjempedrlig.
2Veldig drlig.
3Et drlig referat, men verd lese allikevel.
4Et helt greit referat, men litt under middels.
5Et ganske s alminnelig referat. Verken spesielt bra eller drlig.
6Litt over middels bra.
7Et bra referat!
8Veldig bra!
9Wow! Dette var utrolig bra skrevet!
10Helt genialt bra!! Referater s glimrende som dette finnes det ikke mange av!

Green Reapers - Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band)

Touchdowns: 2 - 0, Casualties: 5 - 2 (Link til kamprapport)
9  :D  Logg inn for stemme p dette kampreferatet.

Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band) skriver:

Da er for dårleg, for dårleg, FOR DÅRLEG brøla Ragnar Rokk etter kampen. Kva er dåke halvdemonar eller ynkeleg skogsalvar? Vi må knuse, knuse, KNUSE orkar ikkje la dei leike med oss. Fyrste omgang var ok, vi klarte nesten å unngå at Bognil scora i siste runde og det at Journeyrotteren blei sendt av bana i fyrste turn er berre slikt ein lyt rekne med av slikt pakk. Men de må skade, skade, SKADE orkane. Da hjelp ikkje å trille 8 eller 9, de må trille 10 , 11 eller 12 på rustninga, fyrst då blir da effekt av slikt. Og eg vil ha slutt på at det heile tida ligg 3-4 mann nede, slutt med da! Og korfor kunne de ikkje sparke litt på orkane når dommaren ikkje tørte å sende folk av bana, ja da skal eg sei: FORDI DA IKKJE LÅG NOKEN ORKA NEDE!!! E DA SLIK VI VIL HA DA? NEI DA E IKKJE DA!

Andre omgang er endå verre; 3 stykker har ikkje lov å bli skada på ein turn. At Hans går i oppløysing er noko vi reknar med, men Lemminkainen, Aardnar, Niegrich, Yusuf og Frithjof vi betalar ikkje dåke for å ligge i dugouten. Frå no er det forbudt å ligge dar, alle som kjem inn dar blir straffa med 100 piskeslag!

Einaste positive som kan seiast er at Smertze viser ukueleg vilje og mot på bana, Hallvard viser seg som uovervinneleg og at han faktisk kan kaste ein ball. Lord Borak som ikkje gjev katten i laget gjorde atter ein god figur og med ein skade på Da Squisha gjorde han seg fortent til Pain's beste spelar.

Eg aksepterar ikkje fleire tap, treningstur til Niflheim er booka og dåke treng ikkje komme tilbake før de er motivert nok til å vinne.