BergensBowl

Mest populre referaterMine mest populre referaterMine favorittreferaterReferater jeg ikke har stemt p

Gi dette kampreferatet en karakter!

Hvor bra synes du dette kampreferatet er? Er det for kort eller for langt? Gir det deg flere minutters latterkrampe eller ndels spenning? Si din mening ved stemme her!

KarakterBetydning
0Skrekkelig drlig. Angrer p at jeg brukte tid p lese dette. Har knapt sett noe verre.
1Kjempedrlig.
2Veldig drlig.
3Et drlig referat, men verd lese allikevel.
4Et helt greit referat, men litt under middels.
5Et ganske s alminnelig referat. Verken spesielt bra eller drlig.
6Litt over middels bra.
7Et bra referat!
8Veldig bra!
9Wow! Dette var utrolig bra skrevet!
10Helt genialt bra!! Referater s glimrende som dette finnes det ikke mange av!

Ratsy Bastards - Spartak Starograd

Touchdowns: 2 - 1, Casualties: 2 - 2 (Link til kamprapport)
8  :)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet.

Spartak Starograd skriver:

Regnet høljet ned og gjorde det vanskelig for angripende Ratsy Bastards i første omgang. Spartak på sin side var travelt opptatt med å rydde banehalvdelen sin for rotter på løp, men måtte etter hvert se R.B. gå oppskriftsmessig opp i ledelsen. Det så mørkt ut da rottene fikk en freidig Blitz! på neste avspark, men Spartak gjenvant kontroll over ballen og stablet et sent angrep på beina, som kjempet seg frem til en utligning helt på tampen av første omgang.

Kislevittene kjørte samme taktikk i andre omgang, og kjempet seg metodisk mot mållinjen, mens skadeboksen til Ratsy gradvis fylte seg opp med svimeslåtte rotter. Det så ut til å gå mot en nærmest sensasjonell Spartak-seier, før kampen ble avsluttet med en av de mest dramatiske situasjonene i manns minne. Serj Vladcheck hadde ballen i scoringsposisjon helt i enden av Ratsys banehalvdel, men hadde to rotter mellom seg og linjen. Den innleide magikeren var fremdeles tilgjengelig, men klarte på spektakulært vis å bomme på målet sitt. Dette førte til at alt håpet hvilte på skuldrene til Boris Krustov og noen linjemenn, men jo hardere de prøvde å rydde vei, jo værre gjorde de situasjonen. Til slutt sto Vladchek ovenfor en nesten urimelig vanskelig serie finter, som han ikke klarte. Ratsy snappet ballen, kontret den raskt ned banen, og klarte akkurat å sette inn et ekstremt heldig vinnermål sekundet før slutt.

En rasende Oleg Arnolski Jr. kunne bare konstantere at "han hater dette %&#* spillet". Målsetningen om ett poeng på de to første kampene holdt ikke mål, men det må kjennes ekstra bittert for Spartak-fansen å vite at i en rettferdig verden hadde de rødhvite stått med mellom fire og seks. Tilbake til studio.