BergensBowl

Mest populre referaterMine mest populre referaterMine favorittreferaterReferater jeg ikke har stemt p

Mest populre kampreferater

Sket gav 14 treff.
Sider: 1 2 3 [Neste]

Vyscious Vypers - Ostland Allstars

Touchdowns: 2 - 3, Casualties: 1 - 0 (Link til kamprapport)
10  :D  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Vyscious Vypers skriver:

I anledning VV's første kamp, var Bård Eggen hyret inn som kampreferent. Vi gir ordet til the Eggenizer.

"Dagen starter med høljende regnvær. Det var møtt opp 8000 fans for å heie på Ostland Allstars og 9000 for Vyscious Vypers. Ostland vinner myntkastet og velger å sparke av! Menneskene stiller seg med en balansert oppstilling mot alvene som fokuserer ut på sidene. Det blir rullet perfekt forsvar, og menneskene flytter seg litt ut på sidene for å møte alvene. Ballen flyr for kort fra sparkeren "the Hoff"og flyr ikke helt over midtbanen. Spiller nr 2 Maxine "Max" Mayhem starter med ballen."

"Vi er i gang! Alvene piler avgårde i retning endesonen imellom rommene hos menneskene, og fyller fort opp det løse forsvaret. Meneskene slår etpar alver for kasteren "The Hoff" snubler mens han prøver å komme seg til ballfører. Alvene løper ballen inn, 1-0 av Maxine Mayhem!"

"Alvene stiller et klassisk forsvar langt fra skirmish linjen. Menneskene er higen på utligning og står veldig høyt. Været slår seg om til pent. Ostland rydder litt vei i alvene og kontrollerer ball. Catcher nr. 6 løper for å fylle inn foran ballfører og i alvenes omgang løper VV's Percy Cute frem og slår til ballfører.... Ballen faller fri! Treneren til alvene roper ut "...Skal jakte deg ned som et sykt dyr! Hører du!?", i det "The Hoff" plukker opp ballen og kaster ballen mot menneskenes catcher andre catcher som har flyttet seg ned i andre ende av banen. Men! Spiller nummer 15, Candy Cobra snapper giftig opp kastet halvveis og gir ballen videre til nr 3 Crystal Chandlier. MÅÅÅÅÅÅÅL! 2-0 til Alvene!"

"Alvene stiller litt mer giftig frint denne gangen med en 3-7-1 formasjon. Menneskene er ganske hissige nå og man kan lukte beinbruddene komme. De svarer med en 8-2-1 formasjon! Candy Cobra sparker ballen og publikum går ville i å heie på Ostlenderene. Ballen flyr og treffer halvdelen rett ved "the Hoff", som kontrollerer ballen og menneskene prøver igjen å lage vei i vellingen. Alv nr 2 Chandlier, legger press på ballfører, mens resterende alver prøver å stagge de hissige menneskene. Miss Merize blir hindret i å løpe vekk fra en motspiller og båremkannskapet blir tilkalt etter en stygg overtråkk. I menneskenes tur løper Fumble bror nr 2 seg fri og "the Hoff flanker. Server andre fumlbe bror, koldrik, som.....FUMBLER! Ballen går over sidelinjen og blir kastet LAAAANGT ut på banen igjen. Alvene prøver å rydde plass ved ballen, men Ostlender nr 11 "The Hog" administerer et Glasgow Kiss. Ron Mackie på menneskene klarer ikke plukke opp ballen, men kontrollerer den bort mellom sine lagkamerater. En ny alv faller i løp! Steve McNulty feiler i ballopplukking! Meneskene har pløyd alver siden siste avspark. Alv nr 12 Wendy Winchester plukker deilig opp ballen og danser rundt menneskene, men jenter kan jo ikke kaste.... FUMBLE!!!"

"2. omgang. Alvene stiller med 10 på banen nå. Går høyt ut med en 3-3-3-1 formasjon. Ballen blir sparket langt. Hoff safer ballen igjen. Flankene blir ryddet for alver og "the Hoff" plasserer ballen kort til nr 2 Grundrik Fumble som løper langt! Han blir innhentet av Percy Cute og blir slått i bakken. Menneskene følger raskt opp og rydder vekk Cute ...men Fumblefumbler igjen og ballen blir liggende død ved beina hans. Karina Kraits plukekr ballen, suser den perfekt mot Chandlier, hvor Buzz "the Fuzz" Allbright dukker opp og snapper ballen i luften og løper den inn i mål. 2-2!!! (Hva skjedde med 2-1?). For en kamp dere!"

"Halvveis i 2. omgang og vi har sinte slanger! begge lag stiller høyt på banen. Ballen blir sparket ut på høyre flanke og det rulles perfekt forsvar! "Lag en korridor!" utbryter Vypers treneren til sine spillere og Crystal sprinter frem....rett i the Hoff som må trekke seg litt bakover. Karina Kraits viser igjen at den armen ikke er til kasting. Ballen lander bak henne.. for en mulighet ned i sluken! Fumble brødrene løper avgårde, med ballen hos nr 3. Vypers henter oppigjen, men det dytter bare Klodrik Fumble videre fremover banehalvdelen. MÅÅÅÅL! 2-3!"

"Siste runde starter, men bærer tidliger preg av at det er, nettopp, siste runde. Rolig kontroll av balle med rolig kastetrening. Alvene prøver å slå ned noen mennesker, men svake knyttnever greier ikke mer enn å få dem ned. Menneskene blittser igjennom hele forsvaret meb blod på tann og får ned ballfører. oi oi oi! Buzz the Fuzz!"

Eggenizer ut. Over til studio.


Green Reapers - Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band)

Touchdowns: 2 - 0, Casualties: 5 - 2 (Link til kamprapport)
9  :D  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band) skriver:

Da er for dårleg, for dårleg, FOR DÅRLEG brøla Ragnar Rokk etter kampen. Kva er dåke halvdemonar eller ynkeleg skogsalvar? Vi må knuse, knuse, KNUSE orkar ikkje la dei leike med oss. Fyrste omgang var ok, vi klarte nesten å unngå at Bognil scora i siste runde og det at Journeyrotteren blei sendt av bana i fyrste turn er berre slikt ein lyt rekne med av slikt pakk. Men de må skade, skade, SKADE orkane. Da hjelp ikkje å trille 8 eller 9, de må trille 10 , 11 eller 12 på rustninga, fyrst då blir da effekt av slikt. Og eg vil ha slutt på at det heile tida ligg 3-4 mann nede, slutt med da! Og korfor kunne de ikkje sparke litt på orkane når dommaren ikkje tørte å sende folk av bana, ja da skal eg sei: FORDI DA IKKJE LÅG NOKEN ORKA NEDE!!! E DA SLIK VI VIL HA DA? NEI DA E IKKJE DA!

Andre omgang er endå verre; 3 stykker har ikkje lov å bli skada på ein turn. At Hans går i oppløysing er noko vi reknar med, men Lemminkainen, Aardnar, Niegrich, Yusuf og Frithjof vi betalar ikkje dåke for å ligge i dugouten. Frå no er det forbudt å ligge dar, alle som kjem inn dar blir straffa med 100 piskeslag!

Einaste positive som kan seiast er at Smertze viser ukueleg vilje og mot på bana, Hallvard viser seg som uovervinneleg og at han faktisk kan kaste ein ball. Lord Borak som ikkje gjev katten i laget gjorde atter ein god figur og med ein skade på Da Squisha gjorde han seg fortent til Pain's beste spelar.

Eg aksepterar ikkje fleire tap, treningstur til Niflheim er booka og dåke treng ikkje komme tilbake før de er motivert nok til å vinne.


Alvedans FFC - Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band)

Touchdowns: 2 - 1, Casualties: 0 - 2 (Link til kamprapport)
9  :D  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band) skriver:

Ragnar Rokk såg fram til ein ny sesong, denne hadde berre vore sorgen; ein siger i fyrste kampen og deretter radigt nedover og enda med 3 tap. Ikkje akkurat det ein suksessfull trenar såg føre seg. Kampen mot Alvedans var iallefall den dårlegaste denne sesongen. Ragnar hadde sett kva Solleiemark fekk til hos superlaget Furulunden og Alvedans var ikkje akkurat mykje dårlegare. Dei sprang sirklar rundt Smertze og gjengen hans. Max Spleenripper fekk saga litt i nokre magar, men generelt sett gjekk det ganske kort tid før han var utvist og Alvedans oppe i 2-0. Niegrich redda 2-1 til pause og Ragnar såg føre seg ein slow grind til 2-2. Men Alvedans var besatt av tanken på å få Throgolas på kastetronen. Han trengte to completions for å komme likt med svartalven på topp. Til pause hadde han ein og håpte på minst ein til. Alvedans kapra ballen tidleg i andre omgang då ballen berre låg i 3 taklesoner, lett match for catchadrial. Men i staden for å springe i mål tok han ein vid sirkel rundt Pain og kasta ballen langt bak på eigen banehalvdel til Throgolas. Deretter blei det ei fin klunge, Tylfest viste seg som ein sprinter og Niegrich levde opp til etternamnet Teufelhofen. Men tilslutt var det Throgolas som kunne le høgst. To completions i andre omgang og vips var han sesongens beste kastar. At Dodgine snubla på målstreken var liksom like greit ettersom alvecoachen hadde uttalt før kampen at det viktigaste var å stjele passartittelen frå svartalvane.

Ragnar visste med seg sjølve at han kunne ikkje gje seg med ein so dårleg tabellposisjon og lova revansj til neste sesong. Kanskje han då kan oppleve nokre nurgle warriors som faktisk klarar å skade motstandarane og kanskje rekrutere ein rotter eller to...


Ratsy Bastards - Spartak Starograd

Touchdowns: 2 - 1, Casualties: 2 - 2 (Link til kamprapport)
8  :)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Spartak Starograd skriver:

Regnet høljet ned og gjorde det vanskelig for angripende Ratsy Bastards i første omgang. Spartak på sin side var travelt opptatt med å rydde banehalvdelen sin for rotter på løp, men måtte etter hvert se R.B. gå oppskriftsmessig opp i ledelsen. Det så mørkt ut da rottene fikk en freidig Blitz! på neste avspark, men Spartak gjenvant kontroll over ballen og stablet et sent angrep på beina, som kjempet seg frem til en utligning helt på tampen av første omgang.

Kislevittene kjørte samme taktikk i andre omgang, og kjempet seg metodisk mot mållinjen, mens skadeboksen til Ratsy gradvis fylte seg opp med svimeslåtte rotter. Det så ut til å gå mot en nærmest sensasjonell Spartak-seier, før kampen ble avsluttet med en av de mest dramatiske situasjonene i manns minne. Serj Vladcheck hadde ballen i scoringsposisjon helt i enden av Ratsys banehalvdel, men hadde to rotter mellom seg og linjen. Den innleide magikeren var fremdeles tilgjengelig, men klarte på spektakulært vis å bomme på målet sitt. Dette førte til at alt håpet hvilte på skuldrene til Boris Krustov og noen linjemenn, men jo hardere de prøvde å rydde vei, jo værre gjorde de situasjonen. Til slutt sto Vladchek ovenfor en nesten urimelig vanskelig serie finter, som han ikke klarte. Ratsy snappet ballen, kontret den raskt ned banen, og klarte akkurat å sette inn et ekstremt heldig vinnermål sekundet før slutt.

En rasende Oleg Arnolski Jr. kunne bare konstantere at "han hater dette %&#* spillet". Målsetningen om ett poeng på de to første kampene holdt ikke mål, men det må kjennes ekstra bittert for Spartak-fansen å vite at i en rettferdig verden hadde de rødhvite stått med mellom fire og seks. Tilbake til studio.


Orkan - Valdsgutadn

Touchdowns: 0 - 2, Casualties: 1 - 3 (Link til kamprapport)
8  :)  Logg inn for stemme p dette kampreferatet. (Info)

Valdsgutadn skriver:

Valdsgutadn levde opp til lagmottoet sitt i dag der dei feia over Orkan. Spesielt Tore Myrkmann viste seg frå si beste side og fansen ropa namnet hans under heile kampen. Valdsfansen hadde møtt opp mannssterke, dobbelt so mange som Orkanfansen var dei og det sette litt preg på stemninga. Sola skein sterkt under heile kampen so noko pasningsspel blei da ikkje, men so var det no ikkje det Valdsgutadn hadde tenkt å gjera heller. Myrkmann sette seg i respekt med ein gang med å sende Orcadas rett ut til Valdsfansen med dei fyrste blokken i kampen. Valdsfansen levde opp til kallenamnet sitt og Orcadas var ute for resten av kampen. Ormulf plukka opp ballen og Valdsgutadn sprang framover på si venstre flanke. Orkan klarte ikkje å få laus ballen, kapteinen Gobi gjorde eit forsøk, men nådde ikkje Tambarskjelve ståande. Myrkmann bestemte at det var på tide at Uhepne scora so han slengte ein ny Orkanspelar ut med skade og Uhepne kunne enkelt ta over ballen frå Ormulf og springe i mål til 1-0.

No var det Orkan sin tur til å denge litt på gutadn og Lebreneve laut ut med ein skade, ikkje noko alvorleg so han vil vere klar igjen til neste kamp. Skrukka sparka djup og Orkan sleit med ein gang. Dei blei stogga, Gutadn fekk ikkje laus ballen men i siste omgang var det kun ballføraren til Orkan som stod oppreist og han var utanfor rekkevidde til å springe i mål. Dette fekk Orkan til vurdere eit kast av Gobarnador. Orkhos gav ballen til Gobarnador og alt som skulle til var at Trollheim fekk kasta han rett i målsonen til Gutadn. Heldigvis snubla Trollheim i eit bein ute på bana og omgangen var over.

I pausen livna den innleigde Bloodweiser Baben opp nokre Valdsgutar og stemninga var god på tross av at Orkan skulle starte 2.omgang med ballen. Boomer Eziasson kom inn på tross av sterkt solskin. No var det hans tur til å stogge Orkan-offensiven. Det starta bra med at Skrukka sparka nesten ved LOS. Orkankastarane blei overraska av dette og det var berre såvidt dei rakk ballen. Boomer kasta ein perfekt bombe midt mellom dei og 2 av 4 orkar laut ned, deriblant ballhaldar. Deretter utvikla det seg til ein real slugfest der begge lag ville ha tak i ballen. Orkan hadde den mest, men Boomer kasta fleire gode bomber før han tilslutt rauk på ein smell. Orkan kom seg aldri over midtstreken og tilslutt fekk Gutadn ballen laus. Skrukka plukka opp ballen og fansen håpte på mål. Men Gobi kom og fekk laus ballen og ballen spratt opp i nevane hans. Da fekk Myrkmann til å sjå svart og han dengte laus ballen or nevane til Gobi so Helge Ytre kunne fakke han og springe i sikkerheit. Orkan innsåg nederlaget og brukte siste runden sin på å sparke laus frustrasjonen sin slik at Ytre fekk spasere i mål til 2-0 og kampslutt.

Fansen var i 100 og kassa til Valdsgutadn blei fylt opp. Nok til at Myrkmann bestemte seg for å hente inn Lidvard Abrans etter kampen. Og med Uhepne sin styrkeutvikling so er Valdsgutadn no på vei til noko stort.


Sider: 1 2 [Neste]