Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings

HĂžsten 2013
VĂ„ren 2014
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Draw Zizzlas BBQ Skaven 24k 1-1 2-0 70k 1610000 11.03.2014

Green teem tok fÞrste avspark og rottene klarte smidig Ä score mÄl i begynnelsen av fÞrste omgang. Andre avspark av zizzla endte pÄ feil bane halvdel og Oi, trollet, fikk prÞve seg med ballen. Selv om det gikk fremover gikk det desverre for sakte og fÞrste omgang endte 1-0 til Zizzla. Green teem tok imot andre avspark og kjempet seg sikkert fremover. mange rotter havnet pÄ skadebenken, noe som gjorde kursen fremover noe enklere. Rirbag Utlignet til 1-1. Kort tid og fÄ spillere begrenset mulighetene for en seier til zizzla ved andre avspark og kampen endte uavgjort. FornÞyd med det.

Draw The Deadheads Undead 22k 1-1 0-2 20k 1600000 26.03.2014

Deadheads tok fÞrste avspark og orkene fikk juling som ga Deadheads touchdown i midten av fÞrste omgang, til tross av tvilsom ballhÄndtering. Stakkars Gorrfang, en goblin, dÞde desverre like etter andre avspark. Ikke noe stort tap egentlig. Det ble kamp pÄ midtbanen, men det ble for vanskelig Ä bryte gjennom forsvaret. Deadheads tok avspark ved andre omgang, og green teem fikk raskt tak i ballen og dannet et kringvern om Rirbag som hadde ballen. Stort press pÄ ballen fÞrte til at Rirbag mÄtte ta en stor risiko ved Ä snike seg gjennom forsvaret, noe han klarte med stil og utlignet til 1-1. Ved neste avspark hadde Deadheads kort tid pÄ seg til Ä ta seieren og green teem holdt stand. kampen endte uavgjort. FornÞyd med det.

Draw FC Grenouille Slann 25k 1-1 0-0 70k 1660000 10.04.2014

Loss Har Ganeth Horrors Dark Elf 24k 1-2 1-2 40k 1550000 28.04.2014

Loss Rottenikken og hans lystige lag Skaven 27k 1-2 4-3 40k 1570000 18.06.2014

Loss BĂŠrgen Plensaneringsetat Orc 29k 0-2 1-4 50k 1680000 02.07.2014