Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings
Purchases / journeymen:

Fri Turnering
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Loss The Deadheads Undead 16k 1-3 1-3 10k 960000 30.07.2009

Pakten brukte hele fÞrste omgang pÄ Ä folme inn et mÄl, men etter hvert som overtallsspillet ble mer og mer merkbart mistet vi gradvis kontroll over kampen. Det ene desperate angrepsforsÞket avlÞste det andre, men skapte ikke noe annet enn stadige contringsmuligheter for Deadheads. PrekÊr skadesituasjon til tross, regner vi med Ä komme sterkere tilbake senere.

Draw Doomriders Undead 21k 1-1 1-1 80k 1030000 05.08.2009

En ikke alt for begivenhetsfull kamp, men pÄ grunn av ingen ferdigheter og kun to Kaoskrigere pÄ banen, er vi fornÞyd med uavgjort. PÄ den positive siden er laget fulltallig igjen, og vi tjente sÄpass at vi snart kan skaffe oss en sÄrt tiltrengt fjerde Kaoskriger.

Victory Ostland Allstars Human 26k 2-1 1-0 50k 1130000 17.09.2009

Ostlenderne startet med ballen, men var farlig nÊrme et tidlig mÄl i mot, i det Hragga utnyttet en personlig feil og gikk pÄ lÞp, men hovene stokket seg og Allstars fikk en ny sjangse. Denne misbrukte de ikke, men Baronen tok ansvar og lÞp egenhendig inn en utligning. Utover i andre omgang fikk vi slÄtt ut en god del Ostlender-avskum og etablert et overtallsspill, og kontrollerte etter hvert inn 2-1, som sto kampen ut. Det er lite fremgang Ä spore i spillergruppen, men vi fikk kjÞpt en ny Kaoskriger, som forhÄpentligvis vil vÊre Den Sorte Tungen pÄ vektskÄlen og kvitte oss med stempelet som turneringens mest middelmÄdige lag.

Loss Fist of Gork Orc 22k 0-2 1-2 40k 1180000 19.09.2009

En relativt begivenhetslĂžs kamp, der vi startet med ballen uten Ă„ produsere mer enn et par halvsjangser, fĂžr orcene fikk presset gjennom et overtallsspill og vant enkelt. Mye grisete mĂžljespilling, som forventet. Mer plagsomt er det kanskje at Pakten viste seg ekstremt veike, og klarte kun Ă„ kveste en orc, samt fullfĂžre en pasning, gjennom hele kampen!

Victory Ostland Allstars Human 30k 2-1 3-2 70k 1210000 21.09.2009

Mye ondt blod i omlÞp fÞr returoppgjÞret mellom Allstars og Pakten, og allerede fÞr flÞyten blÄste for avspark hadde kampen degenerert til ukvemsord og hÄndgemeng. Da stÞvet hadde lagt seg og dommeren endelig startet kampen, hadde halve fÞrste omgang passert. Menneskene hadde det travelt og flyttet laget frem for raskt, og eksponerte The Hoff, som ble brutalt taklet av en kaoskriger, og Pakten snappet ballen og jobbet inn ledermÄlet. Ostlenderne scoret derimot tidlig i 2. omgang, og kampen utviklet seg til en blodig mÞlje, der begge lag jaget et vinnermÄl. Spillet bÞlget frem og tilbake, men til slutt var det Pakten som trakk det lengste strÄet, og scoret helt pÄ tampen av kampen etter brilliant spill og kjapp ballfÞring. En svÊrt gjevn kamp, og endelig begynner spillerne vÄre Ä lÊre av sine mange feil. Triumf!

Loss Vyscious Vypers High Elf 22k 2-4 1-1 50k 1320000 28.09.2009

Det aller meste Pakten prÞvde seg pÄ i fÞrste omgang gikk til helvete, og vi lÄ under 0-3 til pause. Gutta satte i gang i andre omgang med mÄl om uavgjort, og vi klarte 2-3 fÞr siste angrepet gikk pÄ tverke og alvene gjorde seieren definitiv. Innleide Beistemann Uggru overbeviste med et nydelig sololÞp, og blir belÞnnet med forlenget kontrakt.

Loss Ostland Allstars Human 25k 1-3 3-1 10k 1360000 29.09.2009

Andre lag spiller Blood Bowl, gudene veit hva Pakten driver med.

Loss Tombstone Tango Necromantic 15k 1-2 2-3 30k 1300000 16.10.2009

FÞrste omgang var noe av det beste vi har prestert noensinne, gutta jobbet hardt, perletaklingene kom pÄ en trÄd, og ballen ble flyttet stÞdig opp banen til en flott ledelse. Desverre kompenserte de vandÞde for det svake forsvarsspillet ved Ä vÊre ekstremt agressive i angrep, scoret raskt i andre omgang, og tok etter hvert over kampen pÄ skadefronten, mens det Pakten klarte Ä sende av banen ble regenerert fortlÞpende. Vi hadde ambisjoner om Ä i alle fall hale i land en uavgjort, men Tango klarte desverre Ä lure inn et vinnermÄl. Skuffende resultat til tross: Tidvis glimrende spill og klar forbedring!

Loss Crimson Parts Rising Orc 21k 0-2 0-2 70k 1370000 19.10.2009

Orcene startet kampen, og klynget seg raskt opp, og begynte Ä kverne seg mot mÄlsonen vÄr. Godt defensivt spill stagget dem derimot gjennom hele omgangen, og med fÄ runder igjen hadde vi full kontroll. Det vil si, helt til undertegnede utfÞrte en meningslÞs og unÞdvendig takling, som gav CPR det nÞdvendige oppsettet de trengte for Ä takle vÄr spiller for Ä dytte sin egen nÊrme nok mÄlet til Ä score. Pinlig! Andre omgang var en katastrofe, vi gikk offensivt ut med hÄp om uavgjort, men som vanlig gikk ikke ting vÄr vei og vi produserte ingenting. Ragor dÞde, og vi mistet med ham en god del av den lille ball-kompetansen vi hadde, men tjente sÄpass med gull at det gikk sÄnn omtrent opp i opp.

Loss Fist of Gork Orc 27k 0-3 1-5 60k 1410000 23.10.2009

Enda et orcelag; Pakten er muligens forferdelig dÄrlige, men de gÄr ikke inn for Ä gjÞre det lett for seg selv, heller. Brukbart spill i fÞrste omgang, vi sleit oss gradvis over banen, men marginene var i mot oss da ballen skulle i mÄl. Andre omgang var en smÞrje av skader, uflaks, drittspill og inkompetanse, og orcene puttet like greitt et par mÄl til uten nevneverdige problemer. Ingen dÞde denne gangen, heldigvis, men et par ble lettere kvestet, og vi fÄr se hvor lenge de varer. Som Fist of Gorks trener sa det: "Hva slags drittpakt er det de har inngÄtt, egentlig?". Det er et mirakel at vi fortsatt har sÄ mange lojale tilskuere.

Loss Fist of Gork Orc 31k 1-3 2-3 50k 1470000 02.11.2009

Denne returkampen mot Knyttneven startet greit nok. Orcene gikk i angrep fÞrst, og scorte etter hvert, men ikke fÞr vi hadde stagget dem en stund. Det pÄfÞlgende angrepet vÄrt gikk sÄpass pÄ skinner at man kanskje kan kalle det et billig mÄl, men vi klarte 1-1 til pause og ting sÄ moderat okei ut. Vi hadde derimot fÄtt et par lettere skader, og med to spillere ute fra fÞr av, hadde vi ikke sÄ mange spillere igjen i andre omgang. Trener gjorde en fatal feil i angrepsoppsettet som tillot Fist of Gork Ä putte sterkt og hÞyt press pÄ ballen, og angrepet ble klodret til. Orcene klarte til alt overmÄl Ä score bÄde en og to ganger til, for sjette tapet pÄ rad, pinlige greier! De fleste tapene skyldes samme problem: Spillere blir drept fÞr de fÄr opparbeidet seg ekspertisen de trenger for Ä hevde seg i det tette taklingsspillet Pakten nÞdvendigvis mÄ stÄ for. I tillegg gjÞr mangelen pÄ ferdigheter at spillere lett blir skadd, som igjen gjÞr at vi gjerne avslutter kamper med svÊrt fÄ pÄ banen. ForhÄpentligvis er dette noe som vil ordne seg selv etter hvert.

Draw Vyscious Vypers High Elf 30k 3-3 6-0 20k 1650000 14.11.2009

Forrige oppgjÞr mot Vypers hadde endt med et bittert nederlag, og alvene var forhÄndsfavoritter mot den antatt svakere Pakten. Vypers startet oppgjÞret, og scorte oppskriftsmessig etter et par runder. Vi svarte med et mÞnsterangrep, der Murgh grep ballen direkte pÄ innspark og fÞrte den hele veien til scoringssonen. Alvene hadde svÊrt dÄrlig tid pÄ det neste angrepet, men fikk sneket inn et ledermÄl fÞr pause, etter et vakkert langkast, for 1-2 til pause. Et svÊrt effektivt taklingsspill hadde satt sitt preg pÄ alvene, og med tidvis ganske fÄ spillere pÄ banen, fikk Pakten i andre omgang lÞpt inn to scoringer mot alvenes ene. 3-3 og uavgjort i en svÊrt gjevnspilt og spennende kamp. Styles makes fights!

Draw Fist of Gork Orc 21k 1-1 3-0 50k 1720000 23.11.2009

Sterkt forsvarsspill av Fist of Gork gjorde sitt for at Pakten ikke fikk utnyttet ballbesittelsen de hadde i fÞrste omgang. Derimot var det orcene som gikk i ledelsen. Det var FoG sin tur Ä begynne med ballen i andre omgang, men siden vi hadde fÄtt veldig dreis pÄ taklingsspillet etter hvert, hadde de sÄ fÄ spillere igjen pÄ banen (blandt annet var alle Svartorcene ute av spill!) at de ble tvunget til et hasadriÞst spill. Pakten avverget, fikk ballen, og presset gjennom et angrep og utlignet sent i omgangen. En god kamp av alles favorittkultister, og den gode trenden fortsetter!

Victory Tombstone Tango Necromantic 21k 3-0 4-1 60k 1770000 28.11.2009

FÞrste kamp i en firemannscup, mot de vandÞde i Tombstone Tango. Det meste gikk pÄ skinner, taklingene satt som de skulle, og med to friske mutanter pÄ laget, gikk ballforflytningen rakst fremover. Tango mÄtte etter hvert ty til skitne triks, og sparket ihjel en liggende Gamle Mann Cthug, men det gjorde ikke sÄ mye (han var tross alt ganske middels, og Þkonomien var i orden). Endelig en seier! Er den tunge tiden over? Seieren fÞrte oss ogsÄ til ...

Draw Hashut Steampunks Chaos Dwarf 23k 1-1 0-4 80k 1540000 28.11.2009

... finalen! Ferske Hashut Steampunks hadde imponert over meritterte Fist of Gork i fÞrste runde, og viste seg Ä vÊre en hard nÞtt Ä bryne seg pÄ. FÞrste omgang gikk vÄr vei, og vi fikk mÄlet vi trengte. Andre omgang ble derimot (for vÄr del) en katastrofe. Steampunks var ustoppelige, og skadeboksen ble fylt opp i et skremmende tempo. De fÄ gjenvÊrende spillerne vÄre gjorde en imponerende jobb i forsvar, men mÄtte til sist se Steampunks utligne i siste runde. En svÊrt hardspilt kamp, og en dyster skadesituasjon kan bety slutten pÄ den gode trenden. Uavgjort i minicupfinalen der altsÄ.

Loss Vyscious Vypers High Elf 27k 1-2 1-0 20k 1670000 13.12.2009

Vi manglet mange spillere fÞr denne kampen, og fravÊret av bÄde muskler og ballbehandling var merkbart. Vi klarte ikke presse gjennom et overtallsspill, og mÄtte spille pÄ alvenes premisser, noe Vypers selvsagt er mye bedre til. Et flott soloraid av Varak til tross, et kjipt tap i lys av forrige oppgjÞrs triumf. NÞkkelmutant Kruug knuste hoften mot Steampunks og hadde ikke blitt bedre, og da svakhet ikke tolereres i Pakten ble han tradisjonen tro ofret til en avgud. En av de innleide beistemennene hadde spilt en brukbar kamp, og fikk spise hjertet hans og er dermed innlemmet i stallen. Gratulerer, Dhugruh!

Draw Drakwald Drakes Elf 24k 2-2 4-2 10k 1560000 30.12.2009

En tettspilt kamp, som til tross av to gode scoringer (den ene en soloprestasjon av BlodtÄken! GÄ til www.SKP.cha for BlodtÄken-artikler som t-skjorter, slosshansker, og krus) endte i en uavgjort, takket vÊre Drakwald Drakes giftige passningsspill. De var ogsÄ periodevis dÞdelige, og Mangrel strÞyk med. Pinlig!

Victory Maktbalancen Human 15k 3-1 3-0 60k 1730000 04.01.2010

En grei kamp av Pakten. Post-kamp-feiringen gikk litt over styr, sÄ vi husker ikke sÄ mye av den.

Loss Crimson Parts Rising Orc 20k 1-2 3-3 60k 1580000 17.01.2010

Vi begynte med ballen, og startet med Ä jobbe oss gradvis mot mÄl, men rota det til litt og CPR fikk ballen og contret inn et mÄl for en ledelse som sto til pause. Forsvaret vÄrt i andre omgang fungerte godt, helt til ballen ble kastet til en umarkert svartorc (!) som lÞp inn 0-2. Vi fikk i det minste inn et trÞstemÄl mot slutten.