Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings

Cup Vinteren 2010
HĂžsten 2010
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Loss Kneebiters United Chaos Dwarf 31k 0-1 2-3 10k 1920000 08.09.2010

FÞrste serierunde, og sympatiske trener Oleg Arnolski Jr. hadde i forkant lagt forhÄpningene skyhÞye ved Ä si seg fornÞyd med ett poeng pÄ de to innledende kampene. FÞrste motstander ut var et skadepreget Kneebiters United, og kampen skulle vise seg Ä bli svÊrt gjevn. Spartak startet i angrep, og jobbet seg gradvis fremover til en stor mÄlsjangse i slutten av andre omgang, men mÄlet ble spolert av et dÄrlig mottak av Boris Krustov. Kneebiters utlignet tidlig i andre omgang etter rufsete forsvarsarbeid fra kislevittenes side, og Spartak gikk i angrep igjen. Iherdig innsats til tross, uteble utligningen etter enda et dÄrlig passningsmottak. I sluttminuttene jobbet Spartak hardt for et mÄl, og ble belÞnnet med et par tillÞp til halvsjangser, men det holdt ikke og kampen endte 1-0 til Kneebiters.

Loss Ratsy Bastards Skaven 29k 1-2 2-2 70k 1840000 20.09.2010

Regnet hÞljet ned og gjorde det vanskelig for angripende Ratsy Bastards i fÞrste omgang. Spartak pÄ sin side var travelt opptatt med Ä rydde banehalvdelen sin for rotter pÄ lÞp, men mÄtte etter hvert se R.B. gÄ oppskriftsmessig opp i ledelsen. Det sÄ mÞrkt ut da rottene fikk en freidig Blitz! pÄ neste avspark, men Spartak gjenvant kontroll over ballen og stablet et sent angrep pÄ beina, som kjempet seg frem til en utligning helt pÄ tampen av fÞrste omgang. Kislevittene kjÞrte samme taktikk i andre omgang, og kjempet seg metodisk mot mÄllinjen, mens skadeboksen til Ratsy gradvis fylte seg opp med svimeslÄtte rotter. Det sÄ ut til Ä gÄ mot en nÊrmest sensasjonell Spartak-seier, fÞr kampen ble avsluttet med en av de mest dramatiske situasjonene i manns minne. Serj Vladcheck hadde ballen i scoringsposisjon helt i enden av Ratsys banehalvdel, men hadde to rotter mellom seg og linjen. Den innleide magikeren var fremdeles tilgjengelig, men klarte pÄ spektakulÊrt vis Ä bomme pÄ mÄlet sitt. Dette fÞrte til at alt hÄpet hvilte pÄ skuldrene til Boris Krustov og noen linjemenn, men jo hardere de prÞvde Ä rydde vei, jo vÊrre gjorde de situasjonen. Til slutt sto Vladchek ovenfor en nesten urimelig vanskelig serie finter, som han ikke klarte. Ratsy snappet ballen, kontret den raskt ned banen, og klarte akkurat Ä sette inn et ekstremt heldig vinnermÄl sekundet fÞr slutt. En rasende Oleg Arnolski Jr. kunne bare konstantere at \"han hater dette %&#* spillet\". MÄlsetningen om ett poeng pÄ de to fÞrste kampene holdt ikke mÄl, men det mÄ kjennes ekstra bittert for Spartak-fansen Ä vite at i en rettferdig verden hadde de rÞdhvite stÄtt med mellom fire og seks. Tilbake til studio.

Loss MacDeath Undead 27k 1-3 2-6 60k 1520000 01.11.2010

Etter en skuffende fÞrsterunde var Spartak Starograd ivrige etter Ä reise seg igjen, men etter hvert som kampen utviklet seg ble det tydelig det ikke skulle skje mot MacDeath. MacDeath gikk i angrep i fÞrste omgang, og det virket som de hadde kontroll over et litt nÞlende Spartak, men rotet det nesten til for seg selv, fÞr de gikk opp i ledelsen. Spartak satte opp et angrep, men perfekt forsvar hos de vandÞde forkludret planene, og da en liketer atpÄtil klarte Ä komme dypt inn pÄ Spartaks halvdel og forkludre oppspillet, ebbet angrepet ut i ingenting. En fysisk fÞrsteomgang hadde satt sitt preg pÄ Spartak-benken, og til tross for relativt fÄ skader var sÄpass mange spillere slÄtt ut at menneskene kun stilte 7 mann til avspark i andre omgang. Med fÄ ressurser ble angrepsoppstillingen noe flanketung, og et heldig avspark og en Blitz!-manÞvre snudde initiativet totalt. Et malplassert Spartak kunne bare se pÄ at MacDeath lÞp inn 0-2. Heretter og ut gikk det bare en vei for de mÞrkerÞde. De Þynet hÄp ved en fin 1-2 utligning, men det ble fÊrre og fÊrre spillere pÄ banen, og kampen endte 1-3 med kun 3 Spartak-spillere igjen pÄ gressmatten! Kampen ble ogsÄ skjemmet av mange stygge skader, og det kan virke som karrieren til klubblegende Boris Krustov kan gÄ mot slutten.

Loss Alvedans FFC Wood Elf 26k 1-4 2-0 30k 1830000 08.11.2010

Med bare 11 kampklare spillere i stallen, hvor tre var mottagere, var ikke Spartak Starograd i stand til Ä spille det fysiske spillet de vandligvis ville forsÞkt mot et sÄ ballbesittende lag som Alvedans FFC. Menneskene mÄtte i stedet ty til pasningsspill, noe alvene naturligvis var mye bedre til, og Spartak gikk pÄ sitt fjerde strake nederlag for sesongen. Boris Krustov kom seg desverre ikke tilbake i kampform etter Ä ha blitt stygt kvestet for to kamper siden, og har satt stÞvlene pÄ hylla for godt. Han vil i stedet fokusere pÄ snikmorder-karrieren sin, og vi Þnsker ham all lykke til i fremtiden. Yak-mogulene i investorgruppa har spyttet inn litt tiltrengte midler, og Spartak har fylt plassen med talent fra det hÞye nord, tre ganger U16 Norsca-kretsmester, Hrafn Var Hrafnarson. Velkommen!

Loss Pain of Salvation (aka. Ragnar Rokks Nurgle Band) Nurgle 21k 1-2 0-3 50k 1780000 14.12.2010

Pain of Salvation gikk oppskriftsmessig igang med Ä systematisk jule seg ned Spartaks banehalvdel, og kontrollerte fÞrste omgang enkelt til 0-1. I andre omgang slet Spartak med Ä fÄ flyt i angrepsspillet, og flere dÄrlige taklinger Þdela for et tidlig gjennombrudd. I stedet fortsatte spillet pÄ Pain of Salvation sine premisser, og det var med nÞd og neppe Spartak klarte Ä krangle seg til en utligning. De pestbefengte hadde dÄrligere tid pÄ Ä fÄ inn en eventuell vinnerscoring, men hjulpet av litt dÄrlig markeringsspill fra menneskene sin side, klarte de det like fÞr flÞyten blÄste full tid. Skjette strake tapet, og fem av dem i serien, gjÞr at mange snakker om krise i Spartak Starograd-leiren. Situasjonen bedres ikke at nyinnkjÞpte Var Hrafnarson omkom i tumultene, men ikke fÞr han fikk rasket med seg en ufortjent Banens Beste.

Loss Crimson Parts Rising Orc 25k 0-2 3-4 10k 1660000 13.01.2011

Et Spartak med alvorlige problemer mÄtte se CPR jobbe seg inn en ledelse i lÞpet av en begivenhetslÞs fÞrste omgang. Spartak hadde ballen mest i andre, og spillet Äpnet seg en del, men det ville seg ikke, og Spartak Starograd mÄtte atter notere seg et surt tap.