Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings
Purchases / journeymen:

Fri Turnering
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Victory Carpe Mortem Vampire 12k 3-0 4-1 50k 1060000 06.05.2007

AtmosfÊren var hÞyst pÄklagelig, kun 3 000 BjÞrgvinere hadde dukket opp for Ä se deres nyeste og eneste profesjonelle Blood Bowl klubb fÄ sin debutkamp i det gode selskap. Tabloidene rapporterte i forkant om store skarer av sultne, blodtÞrstige vampyrfans som tok veien helt fra Helvetia for Ä frÄtse i Bandits uskyldige hooligans og casuals -dette la trolig en demper pÄ det store publikumsoppmÞte. NÄr dommeren blÄste i gang kampen ble standarden raskt satt; Bandits kaptein, Willy Wonderbaum, forutsÄ umiddelbart Carpe Mortems offensive plan og ved en rask og nÊrmest perfekt omorganisering av forsvarsrekkene gikk alt i ball for blodsugerne og deres lakeier. I en aggresiv blitz gikk Bandits gjennom Carpe Mortems linjer og vant kontroll over ballen. Dette frusterte Grev Wilhelm sÄ mye at han var mer opptatt av Ä gi desperate kommandoer til sine forvirrede treller enn Ä fÞlge med pÄ Ragnar Ragnarok som hadde tatt med seg en trestake svÞpt i sÞlv og gratinert i hvitlÞk pÄ banen. I uoppmerksomhetens nÄdelÞse sekund ble Grev Wilhelms fortapte sjel sendt tilbake til den ubarmhjertige tÄkeheim. RIP Grev Wilhelm!! NÄ var listen lagt og to runder senere lÞp kapteinen selv ballen over linjen -TOUCH DOWN, 1-0 Bandits. Resten av kampen var preget av blodige taklinger, 2 spillere til pÄ Carpe Morten mÄtte bÞte med livet og Sigmund Zalo ofret sitt i en heltemodige forsvarstakling pÄ linjen. Vampyrene prÞvde deres beste Ä jage en utligning, men med opp til 5 spillere i K.O. boksen til samme tid samt noen dÞde spillere ble det fryktelig vanskelig. Bandittene kom, plyndret, drepte og dro -scoringstavlen viste da 3-0 og 4-1 i CAS. Kanskje flere BjÞrgvinere dukker opp pÄ neste kamp?

Victory Snakes on a field Lizardman 15k 3-1 6-3 60k 1150000 20.05.2007

For fÞrste gang noensinne ble BjÞrgvin Stadion besÞkt av skrekkfulle Øgler fra de dype svamper. Det var klargjort bÄde gjÞrmebad og mudderkaker til vÄre gjester, noe de trolig satte pris pÄ. BjÞrgvins Tidende (BT) hadde i forkant av kampen kjÞrt en veldig positiv fÞljetong om laget etter deres overbevisende seier i debutkampen mot Carpe Mortem, noe som resulterte i et veldig sterkt tilskuertall. Dette gjorde spillerne ekstra skjerpet i lÞpet av kampen og Bandits ga fra seg fÊrre feil enn vanlig (ekstra RRs). Kampen kom i gang og de minste Þglene viste raskt gode ferdigheter innen ballbehandling. Dessverre hadde de tatt pÄ seg sjÞstÞvlene sine da de er vant med Ä spille i mudderdammene i sitt hjemland. Dette var et fatalt feiltrinn pÄ det vÄte, kortklippede gressdekke i BjÞrgvin. Gang pÄ gang skle Þglene og falt nÄr de skulle lÞpe i ring rundt forsvarsrekkene til Bandittene. Fleinsopp miksturen Bandittene hadde fÄtt i seg fÞr kampstart fÞrte til ekstra stygge taklinger under kampen og sakte men sikkert utviklet det hele seg til et blodbad. Dessverre for Þlgene gikk denne krigen vÊrst utover dem og kampen gikk sakte men sikkert over i power-play for menneskene. Med et betryggende flertall av spillere pÄ banen til enhver tid mÄtte det gÄ som det gikk: 3-1 hjemmeseier og 6-3 i CAS. VÄre tanker gÄr til Tiny og hans Þglefamilie, vi har allerede sendt en stor insektssamling i sympati for tapet av deres sÞnn. RIP Snakes on a Field nr.5, Tiny \"Stor i ord, men liten Þgle pÄ jord!\".

Victory Alvedans FFC Wood Elf 15k 4-1 4-0 70k 1280000 01.06.2007

Bandittene hadde aldri fÞr mÞtt ett alvelag, og Alvedans sine krigsdansere hadde de allerede hÞrt mye godt om. I flomlyset under sesongens fÞrste kveldskamp var nervÞsiteten til Ä ta og fÞle pÄ, og et fumlende menneskelag ble utspilt i lÞpet av kampens fÞrste 2 runder....0-1 til Alvedans! Wonderbaum ble rasende og manet troppene frem i angrep. PÄ alvenes venstre flanke satte han opp et offensivt spill som ble holdt igjen i flere runder av kampklare alver. Dessverre fÞrte dette til at 3 alver ble stygt skadet, og Bandittenes Quarterback Vidar Valium fikk Êren av Ä selv lÞpe inn utligningen; 1-1. NÄr alvene skulle starte opp igjen kampen, var tilskuerne i sÄ ellevill begeistring over utligningsmÄlet at banen ble stormet, flere alver ble liggende igjen forslÄtt og ut av spill for en stund, noe som gjorde jobben enkel for Bandittene. De snudde alvenes angrep, gikk i en rask kontring og 2-1 til pause. 2 omgang startet kjedelig, menneskene lÄ dypt og pakket inn ballen, tÄlmodig ventende pÄ at alvelaget skulle gjÞre feil. I denne perioden ble flere alver slÄtt ut av spill (KO) og i runde 5 ble ledelsen Þkt til 3-1. NÄ var kampen i realiteten avgjort, men den smidige og hurtige catcheren gikk alene pÄ et farlig brudd som nesten lyktes. Like fÞr mÄl ble han stoppet kontant, og Wonderbaum selv tok fatt i ballen, gjennomfÞrte en pasning og Bjarne BrÄkjekk stod allerede i Alvedans sitt touchdown felt med \"terpentin hanseken\" pÄ. Dette var dagen alt gikk Bandittenes vei, og ved full tid stod det 4-1 pÄ kampuret og 4-0 i CAS.

Draw Kneebiters United Chaos Dwarf 27k 1-1 3-3 80k 1400000 24.06.2007

Dette var kampen bandittene skulle opp til eksamen. Et hardtslÄende, ondskapsfullt chaos dvergelag stappet med styrke skulle beseires. Kampen ble dominert totalt av Kneebiters United og Bandittene hadde store problemer med Ä demme opp for deres angrepsbÞlge. I lÞpet av kampen fÞltes det ikke som at begge lag delte ut jevnt antall CAS og etter en oppskriftsmessig 1-0 til United ved halvtid sÄ det svart ut. Men da alle fans trodde kampen skulle ende i et stortap, tok Bandittene frem sitt hemmelige vÄpen: BOMBER! Harald Hard kastet en perfekt bombe og slo ut den bakerste forsvarslinjen til kaos dvergene (inkludert en bull centaur og Hobgoblin med ST4) og Petter Edderkopp gikk pÄ et langt sololÞp opp venstre flanke. Kaptein Willy Wunderbaum fulgte etter like bak og Kneebiters var aldri i stand til Ä stoppe deres raske kontringsfotball. Mot alle odds var stillingen 1-1 og kampen hadde fortsatt 3 runder igjen. For Ä forsvare 1-1 resultatet kom 7 tapre Banditter pÄ banen..... dette sÄ ut som en umulig oppgave, 3 pÄ linjen og 4 i en dyp forsvarsposisjon. Ved en utrolig forsvarsjobb klarte kapteinen og hans lagkamerater Ä holde Uniteds avansement i sjakk og da siste runde var over lÄ ballen fortsatt uten eierskap midt i en klynge med spillere!!! Aldri har fansen sett en slik heroisk innsats og rykter sier at eier av tidligere storlaget Reikland Reavers (DD Griswell Jnr) vurderer oppkjÞp av BjÞrgvin Bandits for Ä puste nytt liv i en nedlagt klubb. Hvem vet hva som skjer videre, tiden vil vise dersom de gode resultatene opprettholdes.

Draw Green Reapers Orc 26k 1-1 2-1 80k 1520000 26.06.2007

Etter at Bandittene overlevde kampen mot de sterke Chaos Dvergene og det med Êren i behold, gikk de head on med et nytt sterkt lag. Orkene var gode i denne kampen og gjorde det vanskelig for Bandittene Ä spille offensiv fotball. Det meste av spillet foregikk som en stillingskrig omkring midten av banen og begge lag ga like mye dÊng! Etter 6 turns brÞt Orkene boksen sin og gikk opp i dyp posisjon pÄ Bandittenes banehalvdel, det ble umulig Ä ta dem igjen og TD var et faktum. Bandittene sÄ sitt snitt til Ä fÄ en utligning til pause og gikk hardt til verks pÄ orkenes venstre flanke.... Petter Edderkopp kom seg nydelig fri og var utilgjengelig for alle orker, ingen kunne legge en hÄnd pÄ ham. Men orkene visst rÄd, de hadde hyret inn en trollmann foran denne kampen og traff stakkers P.E. med en lynbolt. Dette slo ham rett i bakken og ballen lÄ uten eierskap pÄ banen. Grunnet godt taklingsspill av menneskene fikk ikke orkene flyttet folk opp til ballen, og nyinnkjÞpte Quarterback (thrower) Perry Pilsener avanserte opp, fikk tak i ballen og skulle sprinte den i mÄl i fÞrste omgangs siste runde. Uerfaren og nervÞs som han var, snublet han dessverre i det han skulle krysse mÄlfeltet. Andre omgang var veldig lik som fÞrste, en lang stillingskrig fÞr bandittene scorte sitt utligningsmÄl. Det var fortsatt litt tid igjen, men ingen av lagene klarte Ä score det avgjÞrende mÄlet. Kampen sett under ett var uavgjort et korrekt resultat og gir ett godt bilde av kampen. Takk for en god kamp, vi er fornÞyd at alle mann er med videre.

Victory Useless Twats High Elf 25k 2-1 1-1 60k 1610000 26.06.2007

Dette var kampen som ble ganske kjedelig grunnet Bandittenes negative innstilling til kampen. De hadde spilt to uavgjorte pÄ rad og fÞlte en ny seier var viktig. Dette preget bandittenes taktikk, og de laget boks, halte ut tiden, spilte destruktivt og kjedelig. Kampen ble umulig for alvene, ikke fordi det ble sÄ mye skader, men fordi ingen av dem klarte Ä bryte gjennom boksen til Bandittene ledet an av Ogren BÞrre Brutal BÞrresen Jr. NÄ som seieren endelig kom, vil bandittene igjen gÄ over til sin angrepsfotball og gÄ for flest mulig TD i kommende kamper! Alvene var forresten riktig gode i angrep og scoret sin TD pÄ 2 runder.....

Draw Sannhetsforvrengerne Human 23k 2-2 1-0 70k 1680000 04.07.2007

SÄ var det klart for den store styrkeprÞven, mann mot mann, hvem har det som kreves for Ä gruse motstanderen? Kampen bÞlget voldsomt, og det var nerve i alle 16 turnene. Bandittene var noe usikre pÄ hvordan riktig taktikk mot mennesker skulle vÊre, og ble til tider noe ivrig som ga for store bakrom. Dette ble Bandittene ogsÄ hardt straffet for og Sannhetsforvrengerne takket og bukket i det de scoret bÄde ett og to mÄl pÄ denne mÄten. Fremover ble det ogsÄ litt fumlete, men allikevel klarte BjÞrgvins store sÞnner Ä klokke inn 1-1 til pause. Til tross for iherdig blocking av begge lag ble det usannsynlig lite med skader, noe som skuffer stort!! Hva skjer med slagkraften for tiden undres fansen. Sannhetsforvrengerne har forresten en rekke alver pÄ laget, undercover, forkledd som menneske blitzere. Aldri har jeg sett et ag3 lag uten dodge lÞpe gjennom sÄ mange TZ som disse 4 gutta (alvene?) gjorde.... det var pÄ grensen til frustrerende. Kampen ga en rekke gode svar til bandittene pÄ hvordan man skal mÞte et menneskelag for fremtiden, og sÊrlig 2-2 scoringen til Bandittene var klokkeren. TÄlmodighet er et nÞkkelbegrep, fleksibilitet et annet. Ser frem til neste sesong -da blir det garantert en avgjÞrelse om hvilket menneskelag som er best i byen. Ellers vil vi ha sagt, for the record, at Guard er en usannsynlig irriterende skill pÄ blitzere..... sÄ da skjÞnner man sikkert tegningen i forhold til hva bandittene skal trene pÄ i tiden fremover.

Victory Kneebiters United Chaos Dwarf 31k 3-1 4-3 60k 1640000 05.07.2007

Et ubeseiret menneskelag entret arenaen for Ă„ avgjĂžre engang for alle hvem som var best -etter deres forrige mĂžte som endte men en litt heldig uavgjort for Bandittene sin del, hadde de tenkte nĂžye gjennom hvordan taktikken burde vĂŠre mot dette ondskapsfulle og uvennelige dvergelaget. Stadion var fullpakket og temperaturen hadde nĂ„dd nye rekorder i BjĂžrgvin. Å drive utendĂžrssport, i kledd rustning, i en slik temperatur var tilnĂŠrmet lik umenneskelig. Han som ba gudene om et sĂ„nt vĂŠr burde vĂŠrt skutt, lynsjet og halshugget.... for dette kan lett slĂ„ begge veier. Kampen gikk i gang og menneskene sparket fĂžrst. TĂ„lmodige lĂ„ de i forsvar og gjorde jobben, det var vanskelig for United Ă„ bryte gjennom og fĂžrst etter flere forsĂžk avanserte den ene oksedvergen opp pĂ„ Bandittenes hĂžyre flanke. Veien mot mĂ„l var rimelig Ă„pen, men allikevel ble Oksen fristet til Ă„ vise sine lĂžpeferdigheter for publikum. Hvem vet hva som skjedde.... kanskje hadde han ikke rengjort hesteskoene sine, kanskje sĂ„ han ikke bananskallet pĂ„ banen..... uansett fikk han et meget godt Ăžye for det gjĂžrmete gresset da han deiset i bakken! Ballen lĂ„ fri, og bandittene sĂ„ sitt snitt til Ă„ kjĂžre en lynrask kontring. Uten mulighet til Ă„ sideforskyve laget sitt raskt nok, satte bandittene opp en vegg pĂ„ venstre side, forflyttet ballen hurtig og Petter Edderkopp fikk gĂ„ alene over halve banen. MĂ„let var et faktum, 1-0 og ikke den starten Kneebiters hadde tenkt seg. Det var nĂ„ bare 1 turn igjen til pause, og alle forventet at stillingen skulle forbli 1-0. Men treneren tok en samtale med sin kaptein, og satte hele laget hĂžyt opp i banen ved kick-off, trolig til Uniteds store forundring. Ikke skjĂžnte de at Bandittene hadde planlagt en tyvstart, og da ballen ble sparket, blitzet bandittene seg gjennom og var dypt inne pĂ„ motstanders banehalvdel og plukket ballen da den landet. Uten mulighet til Ă„ vinne ballen, prĂžvde Kneebiters et siste desperate forsĂžk pĂ„ Ă„ lage en lomme rundt ballfĂžrer og hans lagkamerater. Dessverre var det ikke nok, Petter Edderkopp blitzet seg forbi en Hobgoblin, skadet han stygt i slengen, og lĂžp enkelt inn 2-0! For en omgang! Andre omgang begynte og dvergene sparket ballen. Menneskene skulle sette opp sitt angrep da de feilet Ă„ fĂ„ ordentlig kontroll pĂ„ ball. Dette utnyttet Oksene til United og blitzet seg frem, gjorde jobben og reduserte pent til 2-1. Kraftanstrengelsen ble dessverre i det meste laget for United sine spillere, og ALLE chaos dvergene besvimte fĂžr neste kick-off. Med 5-6 spillere pĂ„ banen skulle United prĂžve Ă„ forsvare seg, det gikk vel som det mĂ„tte gĂ„.... 3-1 til Bandittene. I samme slengen drepte de like godt en Hobgoblin og skadet en sĂ„ stygt i kneet at han ikke lengre kan lĂžpe like fort. 3-1 og seier, 4-3 CAS.... og BjĂžrgvins utakknemmelige fans bestemte seg for Ă„ melde seg ut av klubben :( Skandale!