Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings
Purchases / journeymen:

Fri Turnering
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Loss Guards"Я"Us Dwarf 17k 1-3 1-0 50k 1040000 08.04.2013

Victory The Grand Imperial Royal Roosters High Elf 19k 2-1 3-1 70k 1120000 17.04.2013

Andre kamp for green teem som denne gangen var mot The grand imperial royal roosters (TGIRR) var preget av perfekt blood bowl vær. Green teem hadde første kick off. Alvene klarte overraskende å bryte et stort hull i forsvaret til green teem, noe som resultere i et hurtig første mål av alvene i første omgang. Forsvaret bestod av en rett linje med en rute mellomrom. Andre kickoff første runde. Alvene sparker ballen langt bak i green teems banehalvdel. Green teem bygger fort et forsvarsbur, og Tinai plukker rask opp ballen og setter seg i buret. Green teem sloss sakte men sikkert fremover. mot slutten av omgangen bryter green teem et hull i forsvaret til alvene, tinai passerer ballen over til Vedush som tar imot og spurter inn til green teems første mål denne kampen. Stillingen er nå 1-1 til pause. Green teem starter med ballen andre omgang og satser på reprise av forrige taktikk. Buret får fotfeste i alvenes banehalvdel men får til slutt bank av alvene og Koidak som har ballen blir blokkert, ramler og mister ballen. Heldigvis redder green teem situasjonen ved å presse alvene bort fra ballen og gir Tinai muligheten til å ta ballen å sikre seg Green teems andre TD. Alvene gjør et tappert forsøk på å sette en rask TD de siste minuttene av andre omgang, men var tydelig slitne siden de fomlet og mistet ballen. Seier til Green teem! Konklusjon: Første forsøk på Cage taktikken, og den fungerer.

Loss Guards"Я"Us Dwarf 19k 0-3 0-1 40k 1120000 20.06.2013

Draw Guards"Я"Us Dwarf 21k 2-2 1-1 30k 1270000 21.08.2013