Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings

Fri Turnering
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Loss Sannhetsforvrengerne Human 20k 1-2 2-0 70k 1310000 15.08.2008

Draw DrĂŠggen Dragoons Dark Elf 26k 0-0 1-0 70k 1330000 03.12.2008

Forsvarspillet satt godt idag. Hindret effektiv alle former for dogde og klistra meg godt inntil de mÞrke alvene. Hele 1.omgang gikk med pÄ presse alvene bakover. Fikk aldri tak i ballen. Det rullet fram og tilbake hele omgangen men ebba ut uten noen mÄl. Andre omgang starta med en aldri sÄ lite leven (riot). Det varte og rakk slik at begge lage hoppa over en tur hver. Jeg starta med Ä hente ballen dypt nede pÄ min egen halvdel. Alvene kom raskt til meg jeg fikk overlevert ballen fra KrutttÞnna til en av goblinene og videre til krutttÞnna igjen. I nest siste omgang lÄ ballen midt i klynga av dark elfs og chaos dwarf. En liten ball cage kalles vel det. Jeg block bort en alv og hobgoblina mi gikk inn plukka opp ballen pÄ en femmer og avlevert greit til Okse Kritt pÄ en firer, kritt sprinta sÄ ned 2 felt fra mÄl. Kritt er jo kjent som er stor og sterk okse sÄ to mÞrke alver klynga seg inntil han og skalv. De turte rett og slett ikke gÄ til angrep. SÄ ble de vÄr tur igjen i turn 8 i 2.omgang, skulle bare blitze bort en av de to alvene og spasere inn seiern, men nei, 2 dice block med reroll feila begge selvfÞlgelig og bÄde okse krittet og alven ramla ned. Alv nr 2 tok over ballen og de var millimeter fra scoring i andre enden. en 2+handover var alt som skulle til pÄ slutten etter hektisk spurting og pasninger. men alvene klarte bare en ener og matchen ebba ut i 0-0. Forsvarsmessig en knallmatch der jeg virkelig fikk orden pÄ den taktikken. Offensivt mÄ der nok satses mer og ta litt flere sjanser med skal de bli mÄl. Kaos er klar for ny match fÞr jul, noen som tar utfordringen? :P

Draw Valdsgutadn Norse 23k 2-2 2-6 40k 1230000 10.12.2008