Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings

HĂžsten 2014
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Victory Kaosteoretikerne Chaos 25k 2-1 2-0 40k 1880000 25.09.2014

Draw Spartak Starograd Human 32k 2-2 3-0 60k 1890000 09.10.2014

Trudde eg hadde kampen nett der eg ville ha den nÄr det stod 1-1 til pause og eg skulle starte andre omgang med ballen. Men Spartak overraska med knallhardt og aggressivt forsvarspel og kontra inn 2-1. Med 4 turns igjen til Ä utlikne og Torlag levde opp til namnet sitt med ein ballknefting pÄ midten lurte eg pÄ om vi skulle fÄ ein berÞmt orkekollaps og at Spartak skulle sette inn 3-1. Heldigvis snubla Spartakcatcheren i sine eigen bein fÞr han rakk Ä plukke opp ballen sÄ orkane tok seg saman og storma fram mot utlikning. Litlekaren fekk deng, men reiste seg og sprang vidare. Krugg skulle mÄle kreftar mot Bror, men fekk smake Neven Ät han Bror og flata ut. Odin skreik NEEEEEEEIIIII og deretter ei lang remse med ord som ikkje eignar seg pÄ trykk. KÄre fekk kontroll pÄ ballen og leverte den til Litlekaren som spurta ballen i mÄl. Fansen gjekk amok og det blei fullt opprÞr. NÄr dommaren tilslutt fekk orden pÄ stadionen igjen gjekk det i surr om kor mange rundar var igjen sÄ kampen blei litt lenger enn planlagt, men Spartak verka knekt og prÞvde aldri pÄ eit skikkeleg angrep for Ä vinne. For Spartak fÞltest nok denne uavgjortkampen som tap, medan for Plensaneringsetaten kjentest den som ein siger all den tid tapet var sÄ klart etter at Spartak kontra inn 2-1 mot midten av andre omgang.

Victory Guards"Я"Us Dwarf 30k 2-0 2-0 70k 1920000 17.11.2014

Draw Zizzlas BBQ Skaven 23k 2-2 5-1 50k 1950000 19.11.2014

Victory Green teem Orc 27k 2-1 2-1 70k 1980000 08.01.2015

Draw Alvedans FFC Wood Elf 26k 1-1 3-1 40k 1990000 13.01.2015

Loss Kaosteoretikerne Chaos 66k 0-2 2-1 20k 1980000 11.02.2015 Final

What a disaster! Starta med ballen og fekk ut nokre kaosteoretikarar, men dei klarte allikavel Ä slÄ laus ballen og passe den langt inn pÄ banehalvdelen min utanfor rekkjevidde for min del -> 0-1. I andre omgang klarte eg Ä stogge angrepet deira og sprang framover. Der feila KÄre miserabelt med Ä blÄse siste RR pÄ ein feila GFI som eigentleg var heilt meiningslaus. I runden etterpÄ nÄr han skulle blitze vekk beastmannen som hadde TZ pÄ ballen sÄ klarte han doble haueskallar og hadde null RR igjen... Kaosteoretikarane klarte dÄ sjÞlvsagt Ä plukke opp ballen, long passe den og springe mot mÄl. Fekk sÄvidt TZ pÄ ballfÞrar med ein Black Orc, men det var easy peasy dodge og sÄ 0-2. Fullstendig feiling pÄ bÄde angrep og spesielt forsvar. Kleng blei drept av Kaosteoretikarane, men apotekaren sparkla han saman og han fullfÞrte kampen med sÄpass bravur at han blei valgt som den minst dÄrlege av alle orkane. Symptomatisk nok fumbla Torlag pÄ ein Quick Pass til Litlekaren som siste hendelse i kampen. Hadde han klart pasninga hadde han fÄtt ny skill, men kampen under eit sÄ ville det ha vore heilt feil.