BergensBowl

No Name Position MA ST AG AV Skills Inj Cmp TD Int Cas MVP SPP Value
1
Orkamo
Blitzer
7
3
3
9
Block, Dodge, Mighty Blow

1
6

5
1
34
160k
2
Orkanger *
Blitzer
6
3
3
9
Block, Catch, Dodge, Guard, Pass Block


14

3
4
68
180k
3
OrknĂžyene *
Thrower
6
3
4
8
Pass, Sure Hands, Accurate, Block
N
17
4
1
1
4
53
180k
4
Orkhos
Thrower
5
3
3
8
Pass, Sure Hands, Block

4
1


1
12
90k
5
Orcadas
Black Orc
4
4
2
9
Block, Guard, Mighty Blow

1


13
3
42
140k
8
Orkdal
Lineorc
5
3
4
9


3
1

1
1
13
90k
13
Orkla sr.
Blitzer
6
3
4
9
Block

1
1

1
1
11
120k
14
Orkladalen
Blitzer
6
3
3
9
Block, Guard, Tackle
N
1
3
1
6
1
29
120k
15
Orco
Black Orc
4
4
2
9





2

4
80k
16
Orcera
Black Orc
4
4
2
9
Block




1
1
7
100k
17
Gobi
Goblin
6
2
3
7
Dodge, Stunty, Right Stuff, Block, Strip Ball


2


2
16
100k
18
Gobarnador Gregores
Goblin
6
2
3
7
Dodge, Stunty, Right Stuff, Side Step, Sneaky Git


2


2
16
80k
21
Trollheim
Troll
4
5
1
9
Loner, Always Hungry, Mighty Blow, Really Stupid, Regeneration, Throw Team-Mate, Block


1

5

13
140k


Race:
Head Coach:
Sum: 318 0k
Re-rolls:  x 0k 0k
Fan Factor:  x 10k 0k
Assistant Coaches:  x 10k 0k
Cheerleaders:  x 10k 0k
Total value of team: 0k
Treasury: 0k
Matches Played Win Draw Loss Win Ratio Total Score Average Score Total Casualties Average Casualties
28
8
4
16
36%
41-54
1.46-1.93
59-47
2.11-1.68

Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings
Opponent
Purchases / journeymen:

HĂžsten 2006
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Victory GrasiĂžs FK High Elf 16k 3-1 2-1 40k 1040000 13.09.2006

GrasiÞs FK fikk store fordeler denne kampen av at de hadde mer enn dobbelt sÄ mange tilskuere som oss. Men denne ulempa inspirerte oss ogsÄ til Ä spille ekstra bra denne kampen! Vi startet offensivt i fÞrste omgang. Og det ble en enkel lek for oss. VÄr thrower OrknÞyene lÞp og hentet ballen, og deretter slo vi oss bare vei framover banen mellom alvene og scorte midt i omgangen. Veldig enkelt sÄ klart! EtterpÄ fikk GrasiÞs sjansen til Ä utligne. De prÞvde Ä gjennomfÞre den vanlige alvetaktikken med Ä oversvÞmme vÄr banehalvdel med catchere. Men vi fikk kontroll pÄ alle catcherne, og OrknÞyene klarte Ä intersepte pasningen da alvene ble tvunget til Ä prÞve Ä score. Dessverre var det ikke tid nok igjen for oss til Ä score, men vi hindret i alle fall et alvemÄl. 1-0 til oss etter fÞrste omgang. Ved begynnelsen av andre omgang stilte orkene seg igjen opp i vÄr geniale og patentbeskyttede forsvarsformasjon. Mens alvene prÞvde Ä blitze hull i forsvarslinja vÄr, lÞp tre av vÄre spillere inn pÄ alvesida av banen. Og tok enkelt ballen i fra den enslige alven som holdt den. Dermed lÄ alle alvene nedslÄtt pÄ bakken! SÄ gikk vi i mÄl med ballen. Vi ledet 2-0, sÄ alvene begynte Ä spille risikabelt for Ä ta oss igjen. Og det gikk overraskende bra. Alvene klarte Ä vri spillet over til motsatt side av banen enn der vi var. En svartork mÄtte prÞve Ä dodge for Ä stoppe alven som hadde ballen. Det gikk selvfÞlgelig ikke, og det ble 2-1. Det var ikke sÄ mange alver igjen pÄ banen da andre omgang nÊrmet seg slutten, sÄ vi kunne ogsÄ prÞve et risikabelt spill til slutt. To blitzere slo seg vei gjennom alvelinja. Alvene fikk ikke slÄtt dem ned, og i siste tur klarte OrknÞyene Ä kaste ballen til blitzeren Orkla, som elegant gjennomfÞrte en dodge og to go-for-it uten re-roll i mÄl. 3-1 Det eneste negative var at en publikumsalv kastet en stein pÄ Orkamo. Hvordan skal neste kamp gÄ med bare tre blitzere???

Loss Darkwald Treehuggers Wood Elf 24k 1-2 0-0 30k 1070000 13.10.2006

FÞr kampen: De fÄr dobbelt sÄ mange tilskuere som oss. Det bekymret oss litt at det ikke bare var skogalver og orker blant publikum i dag. Men ogsÄ svÊrt mange dverger. Dverger liker ikke alver, men orker virkelig hater de. Litt ugunstig, men neppe verdens undergang. FÞrste omgang: Alvene starter og scorer. Deretter scorer vi. 1-1. Alt gÄr etter boka. Neste omgang er planen Ä bruke hele omgangen pÄ Ä score seiersmÄlet. Andre omgang: Dvergene blant publikum blir ildsinte av at vi fikk et mÄl, og stomer banen. De rekker Ä slÄ ned seks stakkars orker fÞr de trekker inn til sidelinja igjen. Noen av vÄre orke.fans stormet ogsÄ inn pÄ banen, men de fikk bare slÄtt ned én ussel alv fÞr de ogsÄ ble banket opp av dvergene. Med bare fem aktive spillere som ikke er i nÊrheten av ballen, klarer vi ikke Ä hindre mÄl. Neste avspark. Vi kan ikke lenger vinne, men vi kan fÄ uavgjort. Vi planlegger Ä lage en cage. Men dvergene stormer banen igjen!! Igjen slÄr de ned seks orker, men denne gangen turte ingen av orkepublikumet Ä kjempe mot dem. Vi fÄr ikke laget noen cage, og mÄ prÞve lange kast for Ä kunne score. Etter mange mislykkede forsÞk fikk vi til ei presis long bomb til slutt. Men da klarte ikke blitzeren Ä ta i mot! Og MVP gikk til den innleide spilleren som vi ikke fikk nok winnings til Ä ansette fast! Uflaks!!

Victory Foreningen for Utagerende Ballsport Goblin 17k 3-0 5-2 70k 1150000 28.10.2006

Gleden av Ä kunne blÄse gobliner av banen med vindens hastighet er noe Orkan lenge har sett fram til. SÄ vi gledet oss til denne kampen. Med flere fans enn motstanderne, kunne ikke dette gÄ galt. De smÄ grÞnne mennene fikk starte. Og alt gikk allikevel galt for oss med en gang. Et troll slo ned Orkhos, og like etterpÄ kom en fanatisk Psyko Patrick og slo i stykker strupen hans med en svirrende ball! Uff! En dÞd spiller med en gang... Det ble ingen god start for oss allikevel. Heldigvis var Orkhos den dÄrligste spilleren pÄ laget, men allikvel da! Men det gikk raskt bedre! For orkeblitzere er det ingen sak Ä slÄ ned gobliner. Vi fikk relativt lett tak i ballen, og kom oss i mÄl med den. Goblinene lÄ stort sett pÄ bakken hele kampen, og trollene er for trege bÄde fysisk og psykisk til Ä nÄ igjen en super blitzer. Vi fikk mÄl midt i omgangen, men ble pÄ slutten av omgangen for ivrig opptatt med Ä denge lÞs pÄ de smÄ plageÄndene. SÄ vi glemte oss bort, og rotet bort det meste av muligheten til Ä fÄ mÄl her. De STORE grÞnne mennene startet andre omgang. Og vi fikk raskt til et mÄl. Men for Ä tjene litt ekstra spp til den riktige spilleren tok vi sjansen pÄ litt ekstra ballspill og go-for-its. En go-for-it gikk galt pÄ mÄlstreken, men ballen glapp heldigvis ikke ut av banen. SÄ vi fikk mÄl allikvel, men mÄtte bruke en tur ekstra. Hadde det ikke vÊrt for det kunne vi ha vunnet 4-0! Men vi fikk i alle fall enda et mÄl til ved neste avspark, og 3-0 er jo heller ikke sÄ vÊrst, da. Goblinene gikk som ventet i stykker bare man rÞrte ved dem, og det ble stadig fÊrre igjen pÄ banen. Ved siste avspark var det kun to gobliner og to troll igjen av det utagerende laget. Og helt til slutt var ett troll den eneste spilleren som sto oppreist. Vi klarte Ä motstÄ fristelsen til Ä foule det trollet som lÄ nede helt til slutt. Det er viktig at de har noen spillere igjen, sÄnn at de kan klare uavgjort neste kamp! Orkan stormfouler bare lag som ligger over oss pÄ tabellen, eller lag som er en trussel for vÄr allierte Gravkammeratene sin seier. En god kamp for oss, men vi burde ha vunnet 5-0! Vi skal sjÊrpe oss til neste gang!

Victory LĂžnborg Boldklub Human 24k 3-1 5-0 40k 1260000 31.10.2006

Orkan tar Bergen med storm! Hvem skulle ha trodd at en gjeng urutinerte orker fra Ulrikkens dype og ukjente grotter skulle storme ut i dagslyset, og etter fire kamper ligge pÄ fÞrsteplass i det stÞrste sportslige arrangementet som finnes i byen!? Denne kampen startet uvÊret fra Ulrikken som vanlig med Ä slÄ ut to motstandere. SÄ stormet vi framover banen, mens menneskene ble slÄtt ut en etter en. PÄ midten av banen ble vi utÄlmodig etter Ä score, og Orkla prÞvde Ä kaste ballen til Orkamo sÄnn at han kunne score. Det gikk selvfÞlgelig bra. Orkan kan vÊre gode pÄ ballespill nÄr vi vil! (Dvs. nÄr vi ikke blir for opptatt med Ä sloss). SÄ prÞvde LÞndborgerne Ä fÄ til et mÄl. Men Orkladalen fikk tak i catcheren Geir Grip som hadde ballen, og Orco kom og dyttet han av banen!! Etter at vÄre trofaste fans hadde banket opp mister Grip, kastet de ballen inn pÄ banen igjen. Den landet i vÄr mÄlsone, men spratt ut av banen igjen!! Denne gangen kastet publikum den langt oppover banen. Orkanger plukket den opp, og lÞp til mÄl. Ved begynnelsen av andre omgang skulle Per Perfektufs leke helt. Han tok i mot et kast fra Tore Tornado, og lÞp sÄ langt han klarte nedover mot vÄr mÄlsone! Der ble han taklet og slÄtt ned av Orkladalen. Men han spratt opp igjen som om ingenting hadde skjedd! Og fÞr Orkladalen fikk sukk for seg, hadde han dodget inn i en tacklezone, plukket opp ballen der, og dodget vekk igjen og i mÄl! Uff! Han ble faktisk helt ogsÄ! Etter dette totursmÄlet var det var tur igjen. Ballen landet langt framme denne gangen, og OrknÞyene brukte lang tid pÄ Ä lÞpe fram for Ä hente den. Han er vant til at de fleste sparker ballen langt. Dette medfÞrte at vi ble stÄende veldig utsatt til noen Þyeblikk, og OrknÞyene ble slÄtt ned. Heldigvis kom svartorkene stormende til og fikk slÄtt vekk de plagsomme menneskene. SÄ tok OrknÞyene opp ballen igjen, og lÞp bort til Orkamo. For Ä fÄ litt ekstra poeng, valgte han Ä kaste ballen til Orkamo istedenfor Ä gi den til han. SÄ fikk vi mÄl igjen. 3-1 Vi er veldig fornÞyde med denne kampen. Orkamo imponerte stort, med to mÄl og en casualty. Casualtien hans gjorde han lysten pÄ Ä se mer blod, sÄ han har blitt sendt pÄ et kurs i slagstyrke hos en av underverdenens aller beste skoler. LÞndborgerne sin throweren Tore misbrukte det meste av tida han hadde ballen til Ä bare stÄ og trikse med den. Tydeligvis er han veldig stolt av ballferdighetene sine, og liker Ä vise seg fram. Og, jo, han er flink ja. Hele fire cmp-poeng fikk han. Men det blir det heldigvis ikke mÄl av!!!

Loss Nokas Chaos 23k 1-2 0-3 40k 1380000 11.01.2007

Kaptein Orkamo pĂ„ Orkan var nervevrak i flere dager etter denne kampen. Aldri fĂžr hadde han opplevd en sĂ„ spennende kamp! Nokas fikk starte. Men etter at vi dyttet ut bĂ„de Metkel og Thomas T fra banen i vĂ„r fĂžrste tur sĂ„ ting lyst ut. Men Nokas fikk nesten mĂ„l, allikevel. Men sĂ„ snublet de pĂ„ mĂ„lstreken, og ballen ble liggende fri. Orkanger grabb tak i ballen, og vi slo oss frem til mĂ„l. Andre omgang begynte det som vanlig Ă„ regne, men etter 75 dager med regn har vi blitt vant til himmelvann, sĂ„ det gjorde ingenting. Men omgangen ble ikke noe bra. Vi skulle starte, men Nokas fikk blitz!! Alle planene vĂ„re ble Ăždelagt, og de fikk mĂ„l. Nye sjanser: Det var tre turer igjen, og vi satte opp til et to-turs mĂ„l. Og fikk quick snap! Yess!! Det gjorde ting lettere, og OrknĂžyene kastet ballen helt perfekt til den ventende kaptein Orkamo. Han tok i mot ballen uten engang Ă„ ense regnvĂŠret, og spurtet mot mĂ„l. Men sĂ„ fikk han hĂžre samtalen mellom noen tilskuere. De trodde at stormlaget Orkan var trĂžnder-orker, og at ”Orkan” var trĂžndersk for ”orkene”! Orkamo kunne ikke tro sine egne Ăžrer. Mens han lĂžp bortover banen med ballen i hendene, hĂžrte han stadig oftere publikum som uttalte ”Orkan” som ORKan, i stedet for som orKAN. Til og med Nokas sin trener sto jammen og snakket om ”ORKan”. Da svartnet det for Orkamo! Han var dypt sjokkert. Dypt sjokkert. Deeply shocked. Han hadde aldri blitt sĂ„ fornĂŠrmet i hele sitt liv. I flammende sinne gikk han helt berserk og falt sammen i krampe akkurat pĂ„ mĂ„lstreken. Og der ble han liggende resten av kampen. Det kaotiske laget stjal dermed ballen, og i lĂžpet av kun EN tur klarte de det ufattelige Ă„ arbeide ballen helt fra sin egen mĂ„lsone og i mĂ„l hos vindens lag. Men siden vi hadde sĂ„ uflaks pĂ„ slutten, teller det ikke. Vi regner det derfor som om at VI VANT denne kampen! Virkelighetsfornektelse er en god ting. I tillegg til SEIER PÅ OSS, ble det heldigvis fĂ„ skader. Orco fikk en kraftig trĂžkk i foten, men lege Orkitt fikset det ganske lett. Etter kampen ble et troll og cheerleaderen OrkidĂ© kjĂžpt inn for Ă„ gjĂžre oss i bedre stand til Ă„ mĂžte Furulunden neste kamp. I tillegg skal vi leie inn et par tackle-spillere. Orkan – Laget som er over 64 pĂ„ Beauforts vindskala!

Loss Furulunden BlodbolleforĂŠning Wood Elf 29k 1-2 1-1 30k 1440000 18.01.2007

EkstremvÊrslaget Orkan er ikke lenger hva det en gang var... Apoteker Orkitt: Nyter den underholdende kampen i fred og ro. Linjemann Orkdal: Kjefter pÄ Orkamo fordi han mÄ sitte pÄ reservebenken hele kampen. Linjemann Orkohomenos: Kjefter pÄ Orkamo fordi han mÄ sitte pÄ reservebenken en drive, selv om han har skillen GUARD Troll Trollheim: Tok tak i ballen da den spratt bort til han. Trodde den var mat. Luktet pÄ den. Den var ikke mat. Den var en ball. Den skal i mÄl. Men hvilket mÄl? Orcadas: Klarer Ä fÄ Trollheim til Ä skjÞnne at han skal lÞpe i skogalvene sitt mÄl med ballen. Og trollet forstÄr! Orco: Ødelegger alt nÄr han fÄr dobbelskaller helt til slutt. Re-roll, og dobbelskaller igjen. Og ikke engang noen both-down her, nei. Her i gÄrden gÄr det kun i klassiske, ekte skaller. Trollmann Gandork: VÄrt siste hÄp. Men nÄr vi skal bruke han sist i kampen, har han forsvunnet! Lageier Kvakk: Kjefter pÄ Orkerikkespilleselv og Orkamo pga. lav winnings og fordi Orkan gir for dÄrlig avkastning og utbytte. Trener Orkerikkespilleselv: Kjefter pÄ Orkamo fordi han har tatt inn flere spillere pÄ laget enn de trenger. Og for at trollmannen har blitt borte. Kaptein Orkamo: FÄr en psykisk knekk og depressiv reaksjon av all kritikken. Cheerleader Orkidé: GjÞr sitt beste for Ä trÞste Orkamo.

VĂ„ren 2007
Fri Turnering
VĂ„ren 2009
Cup Sommeren 2009
VĂ„ren 2011