Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings
Purchases / journeymen:

Fri Turnering
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Victory Stunty FC Goblin 14k 3-1 2-0 80k 1080000 11.06.2009

Kampen Äpnet med Spartak i besittelse av ballen, og en pÄfÞlgende tidlig 0-1-ledelse etter et mÞnsterangrep. Etter nytt avspark, svarte Stunty FC hurtig med Ä kaste bÄde spiller og ball over et forfjamset Spartak-forsvar. Det luftige svevet ble avsluttet av en nydelig trepunktslanding, og en kjapp sprint senere utlignet goblinene og stillingen sto 1-1. Spartaks mangel pÄ rutine var Äpenbar, da den bakre forsvarsrekken var totalt uforberedt pÄ det uortodoke (men forutsigbare) angrepet, og sto grovt feilplassert. Med kort tid igjen av omgangen, sto stillingen til pause. Stunty FC startet med ballen etter hvilen, og prÞvde seg pÄ en reprise av 1-1-mÄlet, men etter et svakt kast fra trollet, klarte ikke den luftbÄrene goblinen Ä tilrettelegge landingen, og mÄtte bÊres av banen med knust skulder. Et nytt Spartak-angrep burde vÊre raskt pÄfÞlgende, men ble forkludret av Wee Mad Arthur, Stuntys store spiller denne kampen, som egenhendig holdt tilbake gjentatte forsÞk pÄ Ä fÄ kontroll over ballen. Omsider gikk Spartak i angrep, og jagde en ledelse. Igjen gikk angrepet smertefritt, og flere angripere kom gjennom luker enkelt Äpnet i den svake goblin-muren, men det som burde vÊrt en enkel scoring ble kludret til unÞdvendig av en arrogant Rodolfo de Torrosa, som slakket av pÄ farten unÞdvendig for Ä posere for bortefansen. Han ble dermed raskt lÞpt ned av Stuntys bakforsvar, som la ham i bakken med en brutal kroppstakling. Heldigvis var flere Spartak-spillere i nÊrheten, og etter noe om og men sto stillingen 1-2. Igjen startet Stunty med ballen, og tilrettela for et nytt kast inn pÄ Spartaks banehalvdel, med ballbÊrer godt beskyttet av en klynge medgobliner. Storspill av Vladimar Starov klarte derimot Ä tvinge ballfÞrer ut av klyngen, hvor han ble lagt i bakken, ballen kom Spartak i hende, og det ble kontret inn en sen 1-3-scoring som punkterte kampen. Alt i alt en spennende og velspilt kamp, uten det helt store grisespillet, som var langt nÊrmere uavgjort enn sluttresultatet skulle tilsi.

Loss MacDeath Undead 20k 2-3 1-1 30k 1160000 29.06.2009

PÄ en lummer ettermiddag var det opp til Spartak Starograd Ä forsvare den overbevisende seieren i debutkampen. De startet med ballen, og rullet opp et angrep pÄ venstre kant, men motstanden ble for stor og offensiven mistet moment. Da Spartak forsÞkte Ä svare med en frekk crossover-pasning, ble forsÞket effektivt stoppet i luften ... av en mumie! Dette skulle vise seg Ä vÊre typisk for kampen; Spartak kom med gode tillÞp, men personlige feil og rein og skjÊr uflaks satte en stopper for svÊrt mange angrep fÞr de ble skikkelig farlige. MacDeath hadde derimot ingen problemer med Ä lÞpe i senk et urutinert Starograd-forsvar, og ghoulene deres scorte gang pÄ gang. Spartak fikk riktignok en billig utligning til 1-1 etter at banen ble invadert av rabiate supportere og hele den vandÞde forsvarsrekka ble lagt langflat i sÞla, men da MacDeath enkelt lÞp inn bÄde 2-1 og 3-1, og Spartaks spill sviktet i kritiske faser, var lÞpet pÄ mange mÄter kjÞrt. ForÞvrig fikk en av de innleide reservene til stabens fustrasjon tildelt kruset for "Banens Beste Spiller", til tross for at han knapt satte fot pÄ banen. Han ble siden funnet livlÞs i en bakgate, Þyensynlig etter en dolk-relatert ulykke.

Victory Troll i eske (Troll in a box) Ogre 15k 3-0 4-2 90k 1210000 30.06.2009

Et Spartak Starograd i form Äpnet sterkt med en tidlig scoring. Etter hvert satte frafallet av snotlinger sitt preg pÄ kampen, da mangelen pÄ spillere for Troll i Eske Äpnet for flere gode Spartak-lÞp. Ogrene ble riktignok farligere utover i andre omgang, men Spartak klarte Ä avverge potensielle utligninger, og vant komfortabelt 3-0.

Loss Buxom Babes of Babylonia Amazon 21k 1-3 0-6 50k 1280000 07.07.2009

Kampen Äpnet i skikkelig ruskevÊr, snÞen lavet ned og gjorde det vanskelig Ä se hordene av frÄdende tilskuere som invaderte banen ved avspark. Stort sett hele forsvarslinjen til Spartak Starograd farget snÞen rÞd av neseblod, mens Babylonia lÞp inn en enkel ledelse. Spartaks spillere hadde i forkant av oppgjÞret fÄtt drillet inn en kampstrategi som gikk ut pÄ Ä utnytte amazonenes manglende rustning og kverne ned motstanderlaget med konsekvent grisespill, men da Babylonia viste seg som EKSTREMT brutale i taklingene, mÄtte hele taktikken kastes ut vinduet, da Spartak etter hvert manglet sÄ mange spillere at det ble nÊrmest umulig Ä fÞre et effektivt spill. Strengt tatt en drittkamp, og Spartak kan kun prise seg lykkelige over at ingen falt fra underveis.

Victory The Deadheads Undead 26k 3-2 1-0 60k 1390000 30.07.2009

Spartak Starograd Äpnet friskt med et lÞp av nykomling og stjerneskudd Piotr Fedotov, men det som kunne blitt en drÞmmestart pÄ karriÊren ble stoppet av en dristig defensiv takling. De Torrosa var hakk i hÊl og klarte Ä redde angrepet, og det sto 1-0. Deadheads var ikke noe snauere, og etter en kjapp igangsetting og storspill av Ottmar Winkelhófen kunne Morgan Fassbinder III lÞpe ballen i mÄl til stormende jubel fra hjemmefansen. Igjen var det Spartak i angrep, og hvem andre enn debutant Fedotov lÞp inn 2-1-scoringen, og avsluttet dermed en svÊrt mÄlrik fÞrsteomgang. Deadheads startet med ballen i 2. omgang, men etter et trÞblete angrep befant den seg snart i hendene pÄ en Spartak-spiller. Det kunne blitt stygt, men en feilpasning spolerte kjapt mulighetene for en pÄfÞlgende contring. De vandÞde rullet opp et fabelaktig angrep med ghouler aggresivt pÄ lÞp, og til tross for svÊrt god innsats av Starograd-forsvarerne lÞp Ottmar Winkelhófen, en av banens store spillere, inn utligningen. Det dynamiske spillet fortsatte utover kampen, og etter mye fram og tilbake klarte Spartak Starograd Ä sette inn et seiersmÄl. En svÊrt spennende og mÄlrik kamp!

Victory Crimson Parts Rising Orc 18k 2-1 0-2 80k 1450000 05.08.2009

I en solfylt ettermiddag fikk en tettpakket Spartak-Dome se hjemmelaget gÄ opp i en tidlig ledelse etter en krysspasning til Krustov. Orcene gikk til angrep, men mistet ballen i det de skulle flytte den inn i en oppsatt angrepsboks. Starograd var raskt i angrep med hele laget, snappet ballen, og kontrolerte inn 2-0, som sto til pause. Etter hvilen gikk orcene pÄ nytt i boks, og kvernet seg opp senter av banen. Hjemmeforsvaret innsÄ tidlig at en utligning ble umulig Ä avverge, men klarte Ä stagge angrepet lenge nok til at selv orcene mÄtte innse at uavgjort var utenfor rekkevidde. Et skÄr i gleden var den alt for tidlige dÞden til blitzer Vladimar Starov, som ble brutalt kvestet av orcenes storspiller, Morder-Bil, men som den karismatiske Spartak-treneren Oleg Arnolski Jr. sa etter kampen, "Flaks han var sÄ middels".

Loss DRR (De Retoriske Retorikere) Elf 34k 2-6 1-1 10k 1470000 20.08.2009

Sjokksiffre i en kamp der DRR virket nÊrmest ufeilbarlige, og ledet hele 0-3 etter halvspilt fÞrsteomgang. Spartak Starograd klarte Ä redusere til 2-3 for fornyet spenning i kampen, men mistet grepet utover i andre omgang. Alvene lÞp inn mÄl etter mÄl, og stillingen ble til slutt hele 2-6. NÄ skal det sies at Spartak ikke spilte spesielt dÄrlig, men at resultatet heller er en kombinasjon av et sÊrdeles farlig alvisk kontringsspill, kombinert med svÊrt fÄ tekniske feil. Heldigvis ikke den viktigste kampen Spartak har spilt, men skremmende siffere med tanke pÄ den snarlige serieÄpningen. Vil Spartak Starograd vÊre klar for Ä sitte ved dette Blood Bowlens voksenbord? Det er ogsÄ vÊrt Ä nevne at Rodolfo de Torrosa ble kÄret til Banens Beste, til tross for en svak kamp der han knapt deltok. Etter overgangen fra Estalian Stallions har denne sympatiske estalieneren rukket Ä bli svÊrt populÊr blandt det kvinnelige tilskuersegmentet, noe som kan ha pÄvirket avgjÞrelsen.

Loss Doomriders Undead 24k 1-3 1-3 20k 1530000 23.08.2009

En dÄrlig dag i Kislev. De vandÞde startet med ballen, og brukte omtrent halve fÞrste omgang pÄ Ä lÞpe inn et mÄl. Spartak prÞvde seg deretter pÄ et lÞp med Rodolfo de Torrosa, som ble parkert ganske grundig. Hans nylig opparbeidede nerver av stÄl tillot ham Ä gjennomfÞre en enkel kvikkpassning fra en ekstremt presset situasjon, rett i fanget til Vilt Vanderbilt, som lÞp inn utligningen. En nydelig scoring! Der stanset derimot Spartak-flaksen. Doomriders hadde leid inn Grev Luthor von Drakenborg, som var en konstant trussel i bakrommet, og la sÄ mye press pÄ Serj Vladchek at den ellers sÄ sindige kasteren ble tvunget til Ä sette igang et par hÄrreisende oppspill. Dette stressende arbeidsmiljÞet fÞrte til flere pinlige personlige feil, som Doomriders var svÊrt effektive til Ä utnytte. Spartak Starograd var nÊre ved Ä utligne pÄ 1-2, men trener Oleg Arnolski Jr. hadde nylig kjÞpt (og blitt i overkant pÄvirket av) selvbiografien til taktikerlegende Dr. Illo, og forkludret et bra angrep med Ä rope ut unÞdvendig komplekse instruksjoner fra sidelinjen. Dette unÞdvendig avanserte spillet fÞrte til personlige feil, balltap, og sluttsiffre 1-3, i en skuffende kamp som Starograd i det minste burde fÄtt en uavgjort ut av. Tilbake til studio.

Victory The Deadheads Undead 22k 3-2 1-8 60k 1220000 31.08.2009

Kvelden Äpnet bra for Spartak Starograd. Deadheads started med ballen, men sendte en ghoul alene i angrep for tidlig, som ble et lett bytte for forsvaret. Ballen ble kjapt satt i bevegelse fremover, og et malplassert Deadheads kunne ikke forflytte seg raskt nok i forsvar for Ä avverge scoringen. Etter et avspark over sidelinjen ble ballen plassert i hendene til en ghoul som befant seg svÊrt nÊrme midtlinjen. Randolph von Birkewiese ante en mulighet, bykset gjennom Deadheads-linjen, blitzet ghoulen, tilrante seg ballen, og sprintet inn mÄlet. En vakker soloprestasjon og en 2-0-ledelse som sto til pause. En bakside av medaljen var to tidlige skader, og dette var bare en forsmak for marerittet som ventet. Da Spartak Starograd var i ferd med Ä rulle opp et pasningsangrep, fyrte de vandÞdes innleide magiker av en ildkule rettet mot ballbehandler Serj Vladchek og spillerne rundt. Tre menn ble bÄret av banen, to med alvorlige brannskader, og det var en smal sak for Deadheads Ä snappe ballen og lÞpe inn en utligning gjennom en glissen forsvarsrekke. Spartak klarte Ä Þke ledelsen kort tid etter, etter et sololÞp av Piotr Fedotov, men sÄ begynte alt Ä gÄ forferdelig galt. De vandÞde var nÊrmest ustoppelige i taklingsspillet, og den ene Spartak-spilleren etter den andre ble bÄret av banen. Til tross for massivt undertallsspill, klarte menneskene Ä stagge de vandÞde, som gang pÄ gang kludret til angrepsspillet med dÄrlig ballbehandling (trolig grunnet alt blodet pÄ hendene deres). Spartak Starograd klarte til slutt Ä dra i land en hul seier til en ekstremt dyr pris, spesielt i en kamp som ble regnet som en ren oppkjÞring til seriestart. Som en ordknapp Oleg Arnolski Jr. oppsummerte det: "Stakkars Mor Kislev, hun har mistet sÄ mange sÞnner."

Victory Ratsy Bastards Skaven 30k 2-1 1-3 60k 1810000 06.02.2010

Kislevittene Ăžynet mulighetene for en fjĂŠr i hatten mot et skadepreget Ratsy Bastards. Kampen ble svĂŠrt gjevn og ganske velspilt, men Spartak hadde overraskende god kontroll over kampbildet, og takket vĂŠre inspirert spill og litt magi, klarte de Ă„ dra i land en fin seier.

Loss Buxom Babes of Babylonia Amazon 29k 1-3 2-2 50k 1850000 10.02.2010

Med muligheter for revansje etter forrige mÞtes mareritt var det duket for et spennende oppgjÞr mellom Buxom Babes og Spartak Starograd. Et smÄperplekst Starograd kunne konstantere at jungeljentene kunne spille ball, i tillegg til Ä myrde folk, og det var BBB som dominerte kampbildet oppgjÞret gjennom. Spartak fikk aldri dreis pÄ angrepsspillet sitt, og henfalt til noe risikabelt alvespill. Dette gav BBB mange muligheter til contringer, som de benyttet til fulle. Spartak hadde ikke den defensive ekspertisen til Ä stanse de atletiske damene, spesielt med Krustov fravÊrende og Cywinski skadd store deler av kampen, og BBB vant til slutt fullt fortjent.

Victory Hashut Steampunks Chaos Dwarf 25k 4-1 1-2 50k 1780000 14.02.2010

Det var en perfekt dag for Blood Bowl, og Hashut Steampunks mÞtte Spartak Starograd for fÞrste gang. Steampunks vant myntkastet og valgte Ä la Spartak begynne med ballen. Menneskene takket for seg med en tidlig scoring etter vakker ballforflytning, og Boris Krustov scorte etter tilrettelegging av kaptein Kazakov Darneski. Steampunks var lysten pÄ kamperfaring og spilte mer vÄgalt enn de trengte, noe som straffet seg under det pÄfÞlgende angrepet. De mistet ballen i farlig posisjon, Darneski var kjapp pÄ labben og snappet ballen fra en vanskelig posisjon, og passet igjen til makker Krustov, som lÞp inn sin andre scoring for kvelden. Steampunks gikk offensivt ut, lysten pÄ en utligning fÞr pause, men da en hobgoblin snublet under ballforflytning, var det igjen duket for en pen Spartak-contring. Denne gangen var det Serj Vladchek som grep ballen og passet til Krustov, som sÞrget for et ekte hat trick med tre scoringer i samme omgang! Dvergene begynte i andre omgang. Ballen ble flyttet til Steampunks Dick Pound, som fosset opp banen. Spartaks forsvar sov i timen, og Pound braste gjennom forsvarsrekkene for en sÄrt tiltrengt utligning. Den kom dog noe sent i kampen, og Spartak tok vare pÄ muligheten for Ä punktere oppgjÞret. Like etter avspart fikk kislevittene plassert bÄde Vanderbilt og Darneski i gode posisjoner, og Vladchek sto klar til Ä servere ballen. Darneski taklet til side Vanderbilts frimerke, men i tumultene presterte en forfjamset Vladcheck Ä passe ballen til feil blitzer! Forvirringen var total, men Spartak klarte etter noe om og men Ä fÄ en fjerdescoring ut av situasjonen. Mot slutten av kampen gikk Steampunks tom for damp, og konsentrerte seg heller om Ä unngÄ flere baklengs. Spartak klarte ikke trenger gjennom muren av dverger, og kampen endte med en solid 4-1-seier. Ivor Czatek ble forÞvrig offer for publikums vrede, og ble nÊr kvestet av en stein fra tribunene. Apotekeren var heldigvis pÄ pletten, og han vil slippe unna hendelsen uten varige men. Ferske mottager Enzio Borgia ble til tremÄlsscorer Boris Krustov store irritasjon kÄret til banens beste spiller, til tross for en total mangel pÄ spilletid.

Victory Ulriken Eagles Lizardman 31k 2-1 0-1 70k 1900000 04.03.2010

Spartak Starograd hadde aldri spilt mot Ăžglemenn fĂžr oppgjĂžret mot Ulriken Eagles, og gikk kampen i mĂžte uten noen definert strategi. Ørnene startet med ballen, og satte i gang flere tillĂžp til boksspill, men ble hindret av et vĂ„kent menneskeforsvar hver gang. Etter hvert ble de sĂ„pass desperate at en enslig Ăžgle gikk pĂ„ lĂžp, men snublet og falt like fĂžr passering av mĂ„llinjen. Et lettet Spartak var kjappt ute med Ă„ snappe ballen, og Serj Vladchek prĂžvde seg pĂ„ en pasning til RĂŒdiger von Bechafen, som desverre gikk alt for langt. En irritert von Bechafen fĂ„r seg et frimerke, men takler raskt vekk all motstand, og plukker lett opp ballen pĂ„ et lĂžp mot mĂ„l. 1-0 til Spartak ved pause! I andre omgang var det Spartak sin tur til Ă„ begynne med ballbesittelse. Eagles sparket ballen i en ekstremt hĂžy kurve, som gav Vladchek mulighet til Ă„ lĂžpe helt frem til midtlinjen for Ă„ forsĂžke et mottak. Dette feilet grovt, og ballen endte til slutt opp hos en urutinert Andrej Borozov, som knapt visste hva han skulle ta seg til. Angrepet stoppet opp, Borozov ble markert, og feilet grovt da han skulle prĂžve Ă„ unnslippe for Ă„ overlevere ballen til kyndigere hender. Med ballen umarkert og Spartak-forsvaret i total ubalanse, var det en smal smak for Ulrikens stolte sĂžnner Ă„ utligne. Heldigvis var det godt med tid igjen, og Spartak klarte etter hvert Ă„ sette inn et vinnermĂ„l, gjennom dristig pasningsspill og en vĂ„ken Enzio Borgia i god posisjon. 2-1 til Spartak Starograd, dere! Forrige vĂ„rsesongs sterke friturneringsinnsats var tydeligvis ikke bare et blaff, og kislevittene kan notere seg atter en flott seier.

Loss Crimson Parts Rising Orc 25k 1-2 1-4 50k 1590000 12.03.2010

Spartak mÞtte CPR, og gikk fÞrst i angrep. En samlet blitzer-gruppe prÞvde Ä trenge seg gjennom et kompakt orceforsvar, men ble raskt bokset inn, og angrepet stagnerte. Borgia gikk alene pÄ lÞp, men trynte fÞr Vladchek fikk sendt av gÄrde ballen, og offensiven gikk over i total forvirring. Midt i det hele tok Krugg "Helsekrisen" Mugg et skjeldent initiativ, og stormet opp banen for Ä stÞtte Borgia. Det hele sÄ svÊrt lovende ut da Serj Vladchek sendte av sted en nydelig suser, men den umake angrepsduoen forspilte muligheten ved Ä rote vekk ballen etter alle kunstens regler, og orcene fikk etter noe om og menn restrukturert seg, gipe ballen, og passe den til en scoring. Spartak var desperate etter pausen, og sendte hele laget i angrep. Vladchek passet til Borgovic, som raskt ble taklet i senk av en orc. FÞr orcene fÄr summet seg og satt igang sitt sedvanlige metodiske angrepsspill, klarer derimot Morder Bil Ä bli slÄtt i bakken av Krugg Mugg, som ble noen nummer for stor. Spartak tar initiativet fÞr orcene fÄr beskyttet ballbÊrer, og CPR blir tvunget ut i et pasninsspill de ikke mestrer. Ballen ender igjen hos Spartak, som flytter alle mann opp, og det blir til slutt Borgovic som lÞper inn utligningen. Orcene gÄr i angrep igjen, men det rÞffe spillet har satt sitt preg pÄ Spartak, som kun stiller syv mann i forsvar. CPR bokser seg sedvanlig framover, men de fÄ menneskene pÄ banen gjÞr en formidabel innsats for Ä stagge dem. Det ser ut til Ä gÄ veien, men i kampens sluttsekunder klarer orcene Ä trÄkle seg gjennom den defensive muren og setter inn vinnermÄlet. En dynamisk og tettspillt kamp, med et noe bittert sluttresultat.

Victory Mummidalen BBK Khemri 28k 2-1 2-3 80k 1790000 10.05.2010

Det regnet, og Spartak Starograd lot Mummidalen starte oppgjÞret, med hÄp om at det skulle lÞye til andre omgang. VÊret gjorde det vanskelig for de vandÞde, og Spartak klarte Ä tilegne seg ballen, og jobbet seg etter hvert fram til en scoring, ved Boris Krustov. Mummidalen mistet ballen igjen ved neste angrep, men de fuktige forholdene gjorde det pÄfÞlgende Spartak-angrepet litt halvhjertet, og mumiene fikk avverget. Desverre for dem nÊrmet omgangen seg slutten, og Spartak tok med seg en fin ledelse i garderoben. Regnet hadde gitt seg fÞr andre omgang, og spillet tok seg opp. Etter et flott angrep kunne Krustov lÞpe inn sin andre for dagen. Mummidalen kvernet seg opp banen og fikk utlignet sent i andre omgang, men det var for lite, for sent, og Spartak vant fortjent 2-1. Denne kampen ble desverre den siste for kaptein Kazakov Darneski. "Tzaren", som supporterne kjÊrlig kalte ham, ble skadet midt i fÞrste omgang, men nektet Ä gi seg og spilte videre med spjelke og lapp for Þyet. Da han senere i kampen ble brutalt slÄtt i bakken var helsepersonellet tom for bÄde bandasjer og svamp, og livet sto ikke til Ä redde. Vi minnes Kislevs stÞrste sÞnn. Hvil i fred, Kazakov.

Victory Vyscious Vypers High Elf 26k 3-2 4-0 70k 1920000 23.05.2010

Til tross for Ä nÊrmest vÊre et lokalderby var det fÞrste gang Vycious Vypers og Spartak Starograd mÞttes til kamp. Et angrepsvillig alvelag mottok fÞrst ballen, men blottstilte seg i sin iver etter Ä sette inn ledermÄlet. Rutinerte Serj Vladchek sÄ muligheten, stormet ballbÊrer, og lÞp selv uventet inn 1-0, til vill jubel fra den menneskelige delen av tribunen. Det aggressive Spartak-spillet fortsatte, med en blitz-manÞvre etter nytt avspark, men kislevittene klarte ikke omsette til mÄl, og det var i stedet Vypers som utlignet, til 1-1 ved pause. Brutale Spartak hadde nettet seg hele fire skader fÞr flÞyta blÄste! Et lettere redusert Vypers slet med Ä holde menneskene fra Ä score i andre omgang, og selv om de reduserte til 2-2 like etterpÄ, var det nok til for Spartak til Ä kverne inn et vinnermÄl mot slutten av kampen. En flott kamp av Spartak Starograd, mot et Vypers som nok har hatt bedre kamper, men ikke gav noenting gratis.

Loss DRR (De Retoriske Retorikere) Elf 28k 0-4 1-1 20k 1920000 12.08.2010

FÞrste omgang ble innledet av klassiskt alvespill, og det sto 0-1 nesten umiddelbart. Spartak gjorde sitt beste for Ä sakke ned spillet, men mistet ballen pÄ klÞnete vis og lÄ under 0-2 til pause. Med et dÄrlig utgangspunkt prÞvde menneskene hardt Ä utligne, men mange personlige feil og ekstremt heldige alver konspirerte for Ä gjÞre sifrene enda styggere. Spartak Starograd slapp heldigvis skandalesifrene fra forrige oppgjÞr, men revansje virker svÊrt fjernt.

Loss Kaosteoretikerne Chaos 27k 1-2 1-0 20k 1820000 02.08.2011

Spartak Starograd Äpnet sterkt med en torunders pÄ lÞp, som gav Kaosteoretikerne god tid pÄ Ä kjempe seg oppover banen for en utligning. Spartak gjorde en god jobb i forsvar, fÞr Dan-Bob satte hele forsvarsrekken ut av balanse med en kjempepasning til Mephistopheles! Det gikk litt i stÄ for Teoretikerne etter dette, men Abraxas klarte med litt om og men Ä avslutte angrepet og utlignet like fÞr flÞyten blÄste. Kaosteoretikerne begynte i angrep i andre omgang, og brukte stort sett hele omgangen pÄ Ä gÄ opp i ledelsen. Spartak var svÊrt nÊre en rask utligning helt pÄ slutten av kampen, men kampens kanskje beste spiller Dan-Bob klarte Ä dra en interception ut av rumpa i siste liten, og sikret dermed seieren for Kaosteoretikerne.