Loss Sportsklubben Øgly Lizardman 27k 0-3 2-3 20k 1320000 09.03.2009

Loss Kaosteoretikerne Chaos 28k 1-2 1-1 70k 1580000 17.03.2009

litt mindre tap. Fortsatt fortjent.

Victory Mummidalen BBK Khemri 26k 2-1 2-2 80k 1590000 23.04.2009

Ein knepen seier i siste runde av ein ellers ganske jevn kamp. Hurra!

Draw Kaos Chaos Dwarf 26k 2-2 0-3 50k 1510000 10.05.2009

Damene hadde aldri sett sÄ mange hodeskallar pÄ rekke og rad. terninggudane var verkeleg imot oss fÞrste halvdel av fÞrste omgang. Turnoverane sto i kÞ, og ting gjekk heller dÄrlig, fÞr vi pÄ ein eller anna mÄte klarte Ä lirke inn 1-0 seint i fÞrste omgang. Kaos gav laget vÄrt grisebank i duellane, men dei var heldigvis vaksinert mot Ä trille casualties i byrjinga av kampen. Den fyrste casualtien sto vi for sjÞlv med ein solid trynings pÄ ein dodge (hÞrtes meget kjent ut). Andre omgang byrja med at kaos laga seg eit solid bur av big guys, og valsa sakte men sikkert inn til 1-1. Damene prÞvde Ä fÄ eit kjapt mÄl etterpÄ, men kaos sto knallhardt i forsvar, og svÊrt fÄ luker opna seg. SÄ i 6 runde i andre omgang klarte Helene og Antiope Ä samarbeide om Ä mose ned ein dverg, slik at Helene kunne ta imot pasningen frÄ Thalestris, og springe inn til 2-1. Det sÄg svÊrt lovande ut for damene, men kaos kom tilbake ein siste gang. Eit hardtslÄande angrep frÄ dvergane, der nesten halve damelaget blei kasta i K.O boksen, gjorde susen. I runde 8 for dvergane mÄtte dei ta to go for it for Ä score, og til alles store overraskelse, sÄ trilla dei IKKJE 1 pÄ go for it nr 2, og klarte dermed Ä utligne i siste runde. Damene fekk ein dengerunde til slutt, og prÞvde blant anna pÄ ein completion, men det gjekk til helsike. SÄ kampen endte 2-2. Damelaget fekk ein del stygge skader, men gjekk ogsÄ opp i MA pÄ Helene.

Loss Ratsy Bastards Skaven 37k 1-4 1-4 50k 1650000 04.06.2009

Ratsy gjekk opp til 1-0 etter to runder, og vi utligna tre runder etterpÄ ved Antiope. Deretter gjekk Ratsy kjapt opp i 2-1, og vi var veeeeldig nÊr Ä utligne til 2-2 i siste runde av 1 omgang. desverre tryna Helene med ballen to ruter fra TD (ikkje pÄ en go for it, men en dodge faktisk...). FÞrste omgang var svÊrt jevn, og kvinnfolka var vaksinert mot Ä trille noko anna enn push i heile omgangen. Tidlig i 2 omgang gjekk Ratsy opp i 3-1, og dÄ var det meir eller mindre slutt. BÄde Morg og Antianara blei slÄtt ut av bana, og dÄ blei det fort vanskelig Ä gjere noko med rottene. Vi mista litt trua pÄ 3-1, og det gjekk ikkje lang tid fÞr det sto 4-1 til Ratsy. Vi hadde ein god sjanse til Ä fÄ 4-2 i siste runde, men terningane var imot oss ogsÄ her. Heldigvis klarte ikkje Ratsy Ä springe inn 5-1 pÄ slutten, men det var ikkje langt unna. Kvinnegruppa ottar hater gutter runners!

Loss Kneebiters United Chaos Dwarf 29k 1-2 0-4 50k 1560000 18.06.2009

Etter Ä hatt fÄtt grisebank heile fyrste omgang, klartee damene nesten Ä utligne til 1-1 rett fÞr pause, men den avgjerande dodgen feila sjÞlvsagt. Kneebiters gjekk \"raskt\" (raskt i dvergesprÄk)opp i 2-0 i andre omgang, men pga litt flaks dÄ ballen blei pÊlma inn att pÄ bana av publikum, klarte vi Ä lirke inn eit mÄl pÄ slutten av andre omgang, slik at resultatet sÄg litt finare ut. Resultatet lyger! Vi mÄ vÊre Êrlige med oss sjÞlv, dette er den kampen vi tapte mest fortjent pÄ leeenge. vi hadde rett og slett ikkje sjans i havet. Enkelt og greit. Minst halve laget vÄrt lÄg og lukta pÄ graset heile kampen igjennom. Dvergane var virkelig i bankehumÞr, og vi var heldige som slapp unna med \"berre\" 4 casualties imot. Vi skylder pÄ treneren som hadde glemt Ä ta med dei magiske terningane vÄre. Pluss at alle amazonlag hater tackle!