BergensBowl

No Name Position MA ST AG AV Skills Inj Cmp TD Int Cas MVP SPP Value
1
Børre Brutal Børresen jr.
Ogre
5
5
2
9
Loner, Bone-head, Mighty Blow, Thick Skull, Throw Team-Mate, Guard
1
1
7
160k
2
Magnus Makeløs
Blitzer
7
3
3
8
Block, Dodge, Mighty Blow


4

2
1
21
140k
3
Ragnar Ragnarok
Blitzer
7
3
3
8
Block, Mighty Blow, Tackle


1

6
2
25
130k
4
Willy Wonderbaum
Blitzer
7
3
3
8
Block, Dodge, Mighty Blow

1
3

1
1
17
140k
5
Morten Morgenbrød
Blitzer
7
3
3
9
Block, Mighty Blow


1

6
1
20
140k
6
Vidar Valium
Thrower
6
3
3
8
Pass, Sure Hands, Accurate

6
19
90k
7
Perry Pilsener
Thrower
6
3
3
8
Pass, Sure Hands, Accurate
M
5


1

7
(90k)
8
Petter Edderkopp
Catcher
9
2
3
8
Dodge, Catch

1
6
1
2

25
130k
9
Lasse Lynvingen
Catcher
8
2
3
7
Dodge, Catch


13
70k
12
Harald Hard
Lineman
6
3
3
8

M


(50k)
13
Bjarne Bråkjekk
Lineman
6
3
3
8


1
14
50k
14
Severin Suveren
Lineman
6
3
3
8
50k
15
Tony Tomskalle
Lineman
6
3
3
8
Guard


1

2
1
12
80k
16
Rune Råner
Lineman
6
3
3
8
Block

1


2
1
10
70k


Race:
Head Coach:
Sum: 160 0k
Re-rolls:  x 0k 0k
Fan Factor:  x 10k 0k
Assistant Coaches:  x 10k 0k
Cheerleaders:  x 10k 0k
Total value of team: 0k
Treasury: 0k
Matches Played Win Draw Loss Win Ratio Total Score Average Score Total Casualties Average Casualties
8
5
3
0
81%
19-8
2.38-1.00
25-12
3.13-1.50

Match results Date: Score Casualties Fans Fan Factor change Winnings
Opponent
Purchases / journeymen:

Fri Turnering
Res. Opponent Gate TDs Cas Win TR Date
Victory Carpe Mortem Vampire 12k 3-0 4-1 50k 1060000 06.05.2007

Atmosfæren var høyst påklagelig, kun 3 000 Bjørgvinere hadde dukket opp for å se deres nyeste og eneste profesjonelle Blood Bowl klubb få sin debutkamp i det gode selskap. Tabloidene rapporterte i forkant om store skarer av sultne, blodtørstige vampyrfans som tok veien helt fra Helvetia for å fråtse i Bandits uskyldige hooligans og casuals -dette la trolig en demper på det store publikumsoppmøte. Når dommeren blåste i gang kampen ble standarden raskt satt; Bandits kaptein, Willy Wonderbaum, forutså umiddelbart Carpe Mortems offensive plan og ved en rask og nærmest perfekt omorganisering av forsvarsrekkene gikk alt i ball for blodsugerne og deres lakeier. I en aggresiv blitz gikk Bandits gjennom Carpe Mortems linjer og vant kontroll over ballen. Dette frusterte Grev Wilhelm så mye at han var mer opptatt av å gi desperate kommandoer til sine forvirrede treller enn å følge med på Ragnar Ragnarok som hadde tatt med seg en trestake svøpt i sølv og gratinert i hvitløk på banen. I uoppmerksomhetens nådeløse sekund ble Grev Wilhelms fortapte sjel sendt tilbake til den ubarmhjertige tåkeheim. RIP Grev Wilhelm!! Nå var listen lagt og to runder senere løp kapteinen selv ballen over linjen -TOUCH DOWN, 1-0 Bandits. Resten av kampen var preget av blodige taklinger, 2 spillere til på Carpe Morten måtte bøte med livet og Sigmund Zalo ofret sitt i en heltemodige forsvarstakling på linjen. Vampyrene prøvde deres beste å jage en utligning, men med opp til 5 spillere i K.O. boksen til samme tid samt noen døde spillere ble det fryktelig vanskelig. Bandittene kom, plyndret, drepte og dro -scoringstavlen viste da 3-0 og 4-1 i CAS. Kanskje flere Bjørgvinere dukker opp på neste kamp?

Victory Snakes on a field Lizardman 15k 3-1 6-3 60k 1150000 20.05.2007

For første gang noensinne ble Bjørgvin Stadion besøkt av skrekkfulle Øgler fra de dype svamper. Det var klargjort både gjørmebad og mudderkaker til våre gjester, noe de trolig satte pris på. Bjørgvins Tidende (BT) hadde i forkant av kampen kjørt en veldig positiv føljetong om laget etter deres overbevisende seier i debutkampen mot Carpe Mortem, noe som resulterte i et veldig sterkt tilskuertall. Dette gjorde spillerne ekstra skjerpet i løpet av kampen og Bandits ga fra seg færre feil enn vanlig (ekstra RRs). Kampen kom i gang og de minste øglene viste raskt gode ferdigheter innen ballbehandling. Dessverre hadde de tatt på seg sjøstøvlene sine da de er vant med å spille i mudderdammene i sitt hjemland. Dette var et fatalt feiltrinn på det våte, kortklippede gressdekke i Bjørgvin. Gang på gang skle øglene og falt når de skulle løpe i ring rundt forsvarsrekkene til Bandittene. Fleinsopp miksturen Bandittene hadde fått i seg før kampstart førte til ekstra stygge taklinger under kampen og sakte men sikkert utviklet det hele seg til et blodbad. Dessverre for ølgene gikk denne krigen værst utover dem og kampen gikk sakte men sikkert over i power-play for menneskene. Med et betryggende flertall av spillere på banen til enhver tid måtte det gå som det gikk: 3-1 hjemmeseier og 6-3 i CAS. Våre tanker går til Tiny og hans øglefamilie, vi har allerede sendt en stor insektssamling i sympati for tapet av deres sønn. RIP Snakes on a Field nr.5, Tiny \"Stor i ord, men liten øgle på jord!\".

Victory Alvedans FFC Wood Elf 15k 4-1 4-0 70k 1280000 01.06.2007

Bandittene hadde aldri før møtt ett alvelag, og Alvedans sine krigsdansere hadde de allerede hørt mye godt om. I flomlyset under sesongens første kveldskamp var nervøsiteten til å ta og føle på, og et fumlende menneskelag ble utspilt i løpet av kampens første 2 runder....0-1 til Alvedans! Wonderbaum ble rasende og manet troppene frem i angrep. På alvenes venstre flanke satte han opp et offensivt spill som ble holdt igjen i flere runder av kampklare alver. Dessverre førte dette til at 3 alver ble stygt skadet, og Bandittenes Quarterback Vidar Valium fikk æren av å selv løpe inn utligningen; 1-1. Når alvene skulle starte opp igjen kampen, var tilskuerne i så ellevill begeistring over utligningsmålet at banen ble stormet, flere alver ble liggende igjen forslått og ut av spill for en stund, noe som gjorde jobben enkel for Bandittene. De snudde alvenes angrep, gikk i en rask kontring og 2-1 til pause. 2 omgang startet kjedelig, menneskene lå dypt og pakket inn ballen, tålmodig ventende på at alvelaget skulle gjøre feil. I denne perioden ble flere alver slått ut av spill (KO) og i runde 5 ble ledelsen økt til 3-1. Nå var kampen i realiteten avgjort, men den smidige og hurtige catcheren gikk alene på et farlig brudd som nesten lyktes. Like før mål ble han stoppet kontant, og Wonderbaum selv tok fatt i ballen, gjennomførte en pasning og Bjarne Bråkjekk stod allerede i Alvedans sitt touchdown felt med \"terpentin hanseken\" på. Dette var dagen alt gikk Bandittenes vei, og ved full tid stod det 4-1 på kampuret og 4-0 i CAS.

Draw Kneebiters United Chaos Dwarf 27k 1-1 3-3 80k 1400000 24.06.2007

Dette var kampen bandittene skulle opp til eksamen. Et hardtslående, ondskapsfullt chaos dvergelag stappet med styrke skulle beseires. Kampen ble dominert totalt av Kneebiters United og Bandittene hadde store problemer med å demme opp for deres angrepsbølge. I løpet av kampen føltes det ikke som at begge lag delte ut jevnt antall CAS og etter en oppskriftsmessig 1-0 til United ved halvtid så det svart ut. Men da alle fans trodde kampen skulle ende i et stortap, tok Bandittene frem sitt hemmelige våpen: BOMBER! Harald Hard kastet en perfekt bombe og slo ut den bakerste forsvarslinjen til kaos dvergene (inkludert en bull centaur og Hobgoblin med ST4) og Petter Edderkopp gikk på et langt sololøp opp venstre flanke. Kaptein Willy Wunderbaum fulgte etter like bak og Kneebiters var aldri i stand til å stoppe deres raske kontringsfotball. Mot alle odds var stillingen 1-1 og kampen hadde fortsatt 3 runder igjen. For å forsvare 1-1 resultatet kom 7 tapre Banditter på banen..... dette så ut som en umulig oppgave, 3 på linjen og 4 i en dyp forsvarsposisjon. Ved en utrolig forsvarsjobb klarte kapteinen og hans lagkamerater å holde Uniteds avansement i sjakk og da siste runde var over lå ballen fortsatt uten eierskap midt i en klynge med spillere!!! Aldri har fansen sett en slik heroisk innsats og rykter sier at eier av tidligere storlaget Reikland Reavers (DD Griswell Jnr) vurderer oppkjøp av Bjørgvin Bandits for å puste nytt liv i en nedlagt klubb. Hvem vet hva som skjer videre, tiden vil vise dersom de gode resultatene opprettholdes.

Draw Green Reapers Orc 26k 1-1 2-1 80k 1520000 26.06.2007

Etter at Bandittene overlevde kampen mot de sterke Chaos Dvergene og det med æren i behold, gikk de head on med et nytt sterkt lag. Orkene var gode i denne kampen og gjorde det vanskelig for Bandittene å spille offensiv fotball. Det meste av spillet foregikk som en stillingskrig omkring midten av banen og begge lag ga like mye dæng! Etter 6 turns brøt Orkene boksen sin og gikk opp i dyp posisjon på Bandittenes banehalvdel, det ble umulig å ta dem igjen og TD var et faktum. Bandittene så sitt snitt til å få en utligning til pause og gikk hardt til verks på orkenes venstre flanke.... Petter Edderkopp kom seg nydelig fri og var utilgjengelig for alle orker, ingen kunne legge en hånd på ham. Men orkene visst råd, de hadde hyret inn en trollmann foran denne kampen og traff stakkers P.E. med en lynbolt. Dette slo ham rett i bakken og ballen lå uten eierskap på banen. Grunnet godt taklingsspill av menneskene fikk ikke orkene flyttet folk opp til ballen, og nyinnkjøpte Quarterback (thrower) Perry Pilsener avanserte opp, fikk tak i ballen og skulle sprinte den i mål i første omgangs siste runde. Uerfaren og nervøs som han var, snublet han dessverre i det han skulle krysse målfeltet. Andre omgang var veldig lik som første, en lang stillingskrig før bandittene scorte sitt utligningsmål. Det var fortsatt litt tid igjen, men ingen av lagene klarte å score det avgjørende målet. Kampen sett under ett var uavgjort et korrekt resultat og gir ett godt bilde av kampen. Takk for en god kamp, vi er fornøyd at alle mann er med videre.

Victory Useless Twats High Elf 25k 2-1 1-1 60k 1610000 26.06.2007

Dette var kampen som ble ganske kjedelig grunnet Bandittenes negative innstilling til kampen. De hadde spilt to uavgjorte på rad og følte en ny seier var viktig. Dette preget bandittenes taktikk, og de laget boks, halte ut tiden, spilte destruktivt og kjedelig. Kampen ble umulig for alvene, ikke fordi det ble så mye skader, men fordi ingen av dem klarte å bryte gjennom boksen til Bandittene ledet an av Ogren Børre Brutal Børresen Jr. Nå som seieren endelig kom, vil bandittene igjen gå over til sin angrepsfotball og gå for flest mulig TD i kommende kamper! Alvene var forresten riktig gode i angrep og scoret sin TD på 2 runder.....

Draw Sannhetsforvrengerne Human 23k 2-2 1-0 70k 1680000 04.07.2007

Så var det klart for den store styrkeprøven, mann mot mann, hvem har det som kreves for å gruse motstanderen? Kampen bølget voldsomt, og det var nerve i alle 16 turnene. Bandittene var noe usikre på hvordan riktig taktikk mot mennesker skulle være, og ble til tider noe ivrig som ga for store bakrom. Dette ble Bandittene også hardt straffet for og Sannhetsforvrengerne takket og bukket i det de scoret både ett og to mål på denne måten. Fremover ble det også litt fumlete, men allikevel klarte Bjørgvins store sønner å klokke inn 1-1 til pause. Til tross for iherdig blocking av begge lag ble det usannsynlig lite med skader, noe som skuffer stort!! Hva skjer med slagkraften for tiden undres fansen. Sannhetsforvrengerne har forresten en rekke alver på laget, undercover, forkledd som menneske blitzere. Aldri har jeg sett et ag3 lag uten dodge løpe gjennom så mange TZ som disse 4 gutta (alvene?) gjorde.... det var på grensen til frustrerende. Kampen ga en rekke gode svar til bandittene på hvordan man skal møte et menneskelag for fremtiden, og særlig 2-2 scoringen til Bandittene var klokkeren. Tålmodighet er et nøkkelbegrep, fleksibilitet et annet. Ser frem til neste sesong -da blir det garantert en avgjørelse om hvilket menneskelag som er best i byen. Ellers vil vi ha sagt, for the record, at Guard er en usannsynlig irriterende skill på blitzere..... så da skjønner man sikkert tegningen i forhold til hva bandittene skal trene på i tiden fremover.

Victory Kneebiters United Chaos Dwarf 31k 3-1 4-3 60k 1640000 05.07.2007

Et ubeseiret menneskelag entret arenaen for å avgjøre engang for alle hvem som var best -etter deres forrige møte som endte men en litt heldig uavgjort for Bandittene sin del, hadde de tenkte nøye gjennom hvordan taktikken burde være mot dette ondskapsfulle og uvennelige dvergelaget. Stadion var fullpakket og temperaturen hadde nådd nye rekorder i Bjørgvin. Å drive utendørssport, i kledd rustning, i en slik temperatur var tilnærmet lik umenneskelig. Han som ba gudene om et sånt vær burde vært skutt, lynsjet og halshugget.... for dette kan lett slå begge veier. Kampen gikk i gang og menneskene sparket først. Tålmodige lå de i forsvar og gjorde jobben, det var vanskelig for United å bryte gjennom og først etter flere forsøk avanserte den ene oksedvergen opp på Bandittenes høyre flanke. Veien mot mål var rimelig åpen, men allikevel ble Oksen fristet til å vise sine løpeferdigheter for publikum. Hvem vet hva som skjedde.... kanskje hadde han ikke rengjort hesteskoene sine, kanskje så han ikke bananskallet på banen..... uansett fikk han et meget godt øye for det gjørmete gresset da han deiset i bakken! Ballen lå fri, og bandittene så sitt snitt til å kjøre en lynrask kontring. Uten mulighet til å sideforskyve laget sitt raskt nok, satte bandittene opp en vegg på venstre side, forflyttet ballen hurtig og Petter Edderkopp fikk gå alene over halve banen. Målet var et faktum, 1-0 og ikke den starten Kneebiters hadde tenkt seg. Det var nå bare 1 turn igjen til pause, og alle forventet at stillingen skulle forbli 1-0. Men treneren tok en samtale med sin kaptein, og satte hele laget høyt opp i banen ved kick-off, trolig til Uniteds store forundring. Ikke skjønte de at Bandittene hadde planlagt en tyvstart, og da ballen ble sparket, blitzet bandittene seg gjennom og var dypt inne på motstanders banehalvdel og plukket ballen da den landet. Uten mulighet til å vinne ballen, prøvde Kneebiters et siste desperate forsøk på å lage en lomme rundt ballfører og hans lagkamerater. Dessverre var det ikke nok, Petter Edderkopp blitzet seg forbi en Hobgoblin, skadet han stygt i slengen, og løp enkelt inn 2-0! For en omgang! Andre omgang begynte og dvergene sparket ballen. Menneskene skulle sette opp sitt angrep da de feilet å få ordentlig kontroll på ball. Dette utnyttet Oksene til United og blitzet seg frem, gjorde jobben og reduserte pent til 2-1. Kraftanstrengelsen ble dessverre i det meste laget for United sine spillere, og ALLE chaos dvergene besvimte før neste kick-off. Med 5-6 spillere på banen skulle United prøve å forsvare seg, det gikk vel som det måtte gå.... 3-1 til Bandittene. I samme slengen drepte de like godt en Hobgoblin og skadet en så stygt i kneet at han ikke lengre kan løpe like fort. 3-1 og seier, 4-3 CAS.... og Bjørgvins utakknemmelige fans bestemte seg for å melde seg ut av klubben :( Skandale!