1 apothecary

Logg inn for å stemme på dette kampreferatet. (Info)

Kvinnegruppa Ottar sine kommentarer til kampen

Vår første kamp nokonsinne gikk lukt åt helsike for å sei det fint. Mannfolka vi spelte mot fekk til det meste dei prøvde på, og det gjorde ikkje vi..
Det einaste positive med denne kampen må være at ingen av spelarane våre blei alvorleg skada, og vi kan fortsatt stille med fullt lag i neste kamp.

Empire All-Stars sine kommentarer til kampen

Nok en gang var det krigerkvinner fra de dype jungler som skulle teste krefter mot Empire All-Star sine fremadstormende ungdommer. Kaptein Willen van Kester hadde sett pigg ut på trening og treneren følte han ville spille en nøkkelrolle i denne kampen. EAS vant droppen og amazonene satt opp sitt forsvar. Det ble noen runder med rolig avansering inn på kvinnenes halvdel før det ble satt opp en liten luke på deres høyre flanke. Willem van Kester hadde kastet kampens første vellykkede pasning til sin kollega Cees Hanemaaijer som førte ballen godt flankert av sine blitzere. Da det ble litt press på ballfører slo EAS en luke i forsvaret og Cees Hanemaaijer løp selv inn 1-0. Amazonene gikk hardt ut for å utligne før pause, men godt forsvarsspill av Hermann Schultz førte til at en av kvinnene falt over da hun prøvde å komme seg løs fra hans grep. Dette satte igang en stor offensiv og etter en blitz var ballen fri. Veien til mål lå nå vidåpent og det var en smal sak å jogge inn 2-0. Andre omgang, det varme været hadde tatt knekken på et par spillere fra EAS som kun stilte med 9 mann. Amazonene var også noe redusert, men det var grunnet skader i løpet av kampen. Allikevel hadde de fordelen av å være 1 spiller mer på banen. Dette hjalp dessverre ingenting da Haraldur Larusson klarte å komme opp til ballfører og gi støtte til Koenraad Kruijf som slo ballen fri. Et nytt kontringsangrep var fakta og Pierre Cleacou gikk igjennom amazonenes høyre flanke. 3-0 og det var ikke lenge igjen på kampuret. I et siste desperate forsøk kom en amazone seg fri og løp alene mot mål. Dessverre ble hun slått ned og kaptein Willen van Kester kastet en langpasning opp i angrep, klokken viste fulltid i det Vassily Dazhdalev stormet inn utrolige 4-0. Sett under ett gikk det meste rett vei for EAS, Vassily Dazhdalev trente bevegelse og ble flinkere til å komme seg unna motstanderne, Dodge, kaptein Willem van Kester som hadde vært livlig på trening i forkant av kampen utviklet sin smidighet, +1 AG, målscorer Pierre Cleacou er nå en viktig brikke i forsvarsspillet, Block, og Koenraad Kruijf tok ansvar for laget, Guard.