Cheerleaders: 1

Logg inn for å stemme på dette kampreferatet. (Info)

Survivors of Svolder sine kommentarer til kampen

Endelig revansjetid for den kjipe walk overen i forrige runde. Trudde vi...
I fyrste omgang holdt Spartak på å skore i runde to etter ein gedigen forsvarstabbe frå vår side, men den klassiske "dobbel en" varianten ,frå terningane si side, på siste go for it slo til igjen. I staden kontra vi, sendte ein long pass til Ragnar, som gjorde som han har gjort alt for mange gangar før, sprang inn ein TD. Vi held Spartak bra unna fram til pause, men der var det slutt. Eg veit ikkje kva Spartakspelarane fekk å drikke i pausen, men det var iallefall noko som sa pang! Knockouts og casualties sto i kø i heile andre omgang. På det minste var vi fem spelarar att på bana, og likevel klarte vi neeesten å putte inn 2-0, istedenfor fekk Spartak tak i ballen, og utligna enkelt, ettersom fire spelarar låg nede, og Buldre sto og brølte av sinne på midtbana.
Då det gjensto to rundar stilte Spartak opp meget offensivt, og vi tenkte å springe inn bak linjene deira, og få ballen lengst mulig vekk frå vår eigen end zone. Desverre, så klarte ikkje Kolgrim å blitze vekk den eine Spartakspelaren som sto i vegen, og tryna so det sang. Spartak knokla til seg ballen frå Fjolne som sto klar til å kaste, og sneik inn 2-1 i siste runde. BITTERT!

Spartak Starograd sine kommentarer til kampen

Survivors of Svolder startet med en baktung defensiv formasjon, og demmet effektivt opp det første forsøket på et Spartak-angrep. Vilt Vanderbilt så derimot et hull i det ellers tette forsvaret, og signaliserte etter ballen, som raskt ble flyttet fram fra dypt inne på Spartaks halvdel, til armene på den ventende blitzeren. Målet så ut til å være sikkert, men Vanderbilt ramlet på målstreken og målet ble underkjent, til voldsomme protester fra Spartak-trener Oleg Arnolski Jr. Svoldenserne sikret seg ballkontroll, og passerte enkelt et malplasert Starograd-forsvar, til en (i manges øyne) ufortjent ledelse. Spartak gikk på nytt i angrep, men fikk ikke uttelling før fløyten blåste til pause. Derimot hadde et svært effektivt taklingsspill satt ut flere av Survivors spillere.

Spartak sparket igang andre omgang, og Survivors gikk i angrep. Den gode taklingstrenden fortsatte derimot med uforminsket styrke, og etter hvert som Svolder-spillerne ble båret av banen forsvant også mye av futten i angrepsspillet deres. De ble tvunget ut i hasardiøst spill, Spartak fikk ballen, og med kun fem motspillere på banen sto det kun om tid før det ble balanse i regnskapet og 1-1. Survivors fikk igjen ballen og gikk offensivt i angrep, med håp om en torunders scoring og fornyet ledelse på slutten av kampen. En grov persoling feil av Kolgrim Galen gjorde derimot at Spartak fikk en contringsmulighet som de utnyttet til fulle, stormet i angrep, og scorte et 2-1-mål sekunder før slutt. En høyst uventet seier for et hardtarbeidende Spartak Starograd. "Kun flaks!", var karismatiske trener Oleg Arnolski Jr. sin kommentar etter kampen.