Fan factor: 2
Rerolls: 3

Logg inn for å stemme på dette kampreferatet. (Info)

DRR (De Retoriske Retorikere) sine kommentarer til kampen

Alvene hadde med seg horder av fans på tribunen og det så ut til å bli en stor kamp. Men Doomriders begynte med ballen, og startet forutsigbart nok med å grinde nedover banen i bokslikninde formasjoner. Men DRR klarte likevel å få inn block'er med en terning gjentatte ganger, men den sleipe lille ghoul'en med ballen klarte å kaste alvene i bakken hver gang. Og Ludwig, DRRs eneste me tackle, ble liggende i KO-boksen hele kampen etter et uheldig møte mellom en Doomriders-spiller og bakken, hvor Ludwig havnet imellom. Det endte med scoring, men alvene fikk akkurat to runder på seg til å foreta en klassisk alvescoring, og stillingen var 1-1 til pause og DRR skulle begynne med ballen. Det ble tidlig scoring, og 2-1. Doomriders begynte på nok en grind, med da omgangen, og kampen, nærmet seg slutten gikk det fryktelig galt for den stakkars ghoulen. Han endte opp alene og ensom, og DRR satte sporenstreks opp en liten boks rundt ham. Og da den innleide vampyren til Doomriders som skulle redde ham gikk på nesa, stod block'er med to terninger i kø, noe som forutsigbart endte med at DRR fikk tak i ballen. Dessverre hadde de ikke noen alv i scoringsposisjon, men ettersom seieren var sikret var det ikke krise. Etter kampen, på spørsmål om DRR har defensive problemer svarte lagets kaptein, Bertrand følgende: "Man trenger bare å være god i forsvar i en runde for å vinne, noe vi fikk vist ganske godt i dag."

Doomriders sine kommentarer til kampen

Nok en gang skulle Doomriders sikte mot stjernene og stille til dyst mot et veletablert lag i et forrykende Danmarksplassderby. Ari Ghoul så seg nok en gang presset til å måtte leie inn rutinerte Baron Luthor for å styrke stallen mot et DRR som på papiret skulle ha lett match i denne kampen.
Etter avspark fra DRR var Raz al Ghoul rask bak og plukket opp ballen noen som var starten på et 6 runders langsom kjør oppopver banen. I løpet av disse rundene var Ghoul gjentatte ganger utsatt for angrep, men den unnvikelsedyktige og slagkraftige spilleren holdt seg på beina, godt støttet opp av sine lagkamerater som til enhver tid sørget for at ikke mer enn en motspiller slapp igjennom av gangen. DRR kan ha vært for offensive i den første halvparten av kampen, og hadde muligens for få spillere på rett side av ballen. I 6. runde var Doomriders i ledelsen, etter at Ghoul løp inn sin 3. skåring for sesongen.
DRR var raskt frempå igjen og leverte en vakker skåring på sitt alviske vis før pause, og når Doomriders måtte sparke ballen til DRR i begynnelsen av andre omgang, var det bare snakk om minutter før et lamslått bortelag måtte se alvene løpe inn sin andre skåring for kvelden. Doomriders hadde mulighet til å utligne til 2-2 like før slutt, men en stygg personlig feil av innleide Baron von Drakenborg satte pinner i hjulene for bortelaget.
"Helvete heller!" utbrøt en rasende Ari Ghoul før et samlet pressekorps så han storme inn i garderoben med en trestake i hånden.